Gelukkig nieuwjaar! Nieuw /directions-commando

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Het afgelopen jaar zijn er 206 nieuwe spelers ingelogd, waardoor we in totaal nu 10616 spelers hebben.

We beginnen het jaar meteen met een kleine update: het /directions-commando is vernieuwd. Dit is het commando dat je routebeschrijvingen geeft, en het wordt automatisch voor je uitgevoerd als je bij een winkel of station op [Route] klikt.

  • Als er een portaal in de buurt is, staat er nu niet alleen een link met [Selecteer], maar ook één met [Teleporteer direct]. Dit laat je er direct heen warpen. Dit kan alleen voor bouwmeesters, lagere rangen krijgen die knop niet te zien.
  • Als je op [Draai] klikt, dan krijg je na het draaien een knop om opnieuw te draaien. Handig als je een stukje gelopen hebt, en dan opnieuw wil kijken welke kant het op is.
  • Voor de Bedrock-gebruikers heb ik een alternatief opgezet. Zij konden /directions nauwelijks gebruiken, want de links werken niet voor hen. Geen zorgen, jullie hebben nu een popup-menu met knoppen gekregen.

Vanaf 4 januari (tijd weet ik nog niet) kun je stemmen op de gebouwen in het kerstdorp. Dus nog een paar dagen om je gebouw te perfectioneren!

Geef een reactie