Nu met [Destination]-bordjes

We hebben iets nieuws: [Destination]-bordjes! Deze kun je ophangen naast je warpportaal om zo snel te teleporteren. Je klikt met rechts op zo’n bordje, en loopt vervolgens het portaal in. Je wordt dan direct geteleporteerd.

Het bordje in dit voorbeeld heeft als bestemming Het_Dolle_Dal. Klikken op het bordje doet hetzelfde als wanneer je zelf /portal select Het_Dolle_Dal zou typen. Teleporteren kost ook nog steeds twee punten.

Het bordje is vooral handig om zo snel een paar vaste portalen te kunnen bezoeken. Het idee was een suggestie van DoubleBlock. Het was vrij makkelijk toe te voegen, dus dat had ik maar direct gedaan. 🙂

Nog een update: teleporteren gaat nu sneller. Je teleporteert nu direct als je in het portaal stapt, in plaats van dat je een paar seconden moet wachten.

Geef een reactie