We gaan beginnen! Bouw mee met het kerstdorp

Het is weer tijd voor het jaarlijkse kerstdorp! Bouw jij ook mee? Alle bouwers krijgen op het eind een unieke beloning, en er is ook een bouwwedstrijd.

Dit jaar ligt het dorpje tussen de bergen, aan de rand van een meer vol met ijsschotsen.

Hoe bouw ik mee?

Doe /spawn, doe /join kerstbouwers en plaats een bordje [House] bij je huis. We bouwen allemaal in één nederzetting, met /expand kun je hem uitbreiden als het gebied te klein is. Het is belangrijk dat je een [House]-bordje plaatst, want anders krijg je geen beloning op het eind. We bouwen van nu tot en met 7 januari.

Wat is de bouwwedstrijd?

Van 5 tot en met 7 januari kunnen spelers stemmen op het mooiste huis, door op een [House]-bordje te klikken. De beste drie gebouwen winnen een prijs: één maand lang een zelfgekozen prefix, en een vermelding in /playerinfo. We gaan niet bekend maken wie de nummers één, twee en drie zijn, alleen wie de top drie is.

Geef een reactie