Nieuwe helper: __nevoB__

Het is weer tijd voor een nieuwe helper! Het was alweer ruim een jaar geleden dat we iemand erbij hebben gevraagd, hoogste tijd dus. __nevoB__ hoort nu bij wat wij het “Personeel” noemen. Die naam is ietwat ironisch, want we verdienen er allemaal geen cent aan. __nevoB__, bedankt dat je helper wilde worden!

Helpers zijn er om ons te helpen de chat ordelijk te houden. Ze grijpen bijvoorbeeld in als iemand uitgescholden wordt of als een ruzie uit de hand loopt. Ze hebben dezelfde rechten als spelers, behalve dan dat ze ook /kick en /tempban kunnen gebruiken om mensen tot maximaal 24 uur uit de server te zetten.

Als een helper vindt dat iemand langer dan 24 uur verbannen moet worden, dan moet een moderator of admin dat doen. Helpers kunnen ook niet het werk van griefers ongedaan maken of nederzettingen van anderen aanpassen, ook dat soort klusjes moeten door moderators of admins gedaan worden. Helpers hebben dus minder verantwoordelijkheid, en houden (als het goed is!) genoeg tijd over om gewoon Minecraft te spelen.

Voor de rangen moderator en helper kun je alleen gevraagd worden. Je kunt de rank niet zelf krijgen met /upgrade. Zie deze pagina voor een overzicht van de eigenaren, de moderators, de helpers en hun rechten.

Geef een reactie