Commando /settlement vernieuwd, je kunt nu munten verplaatsen

Het is weer tijd om een commando opnieuw te ontwerpen! Nadat eerder /group en /shop opnieuw ontworpen waren, is het nu tijd voor /settlement. Vanaf nu werken we met een popup-scherm:

Het voordeel hiervan is dat dit voor spelers gebruikersvriendelijker is. Hiervoor kregen spelers een berg tekst met links over hen uitgestort.

Er is nu ook iets nieuws bijgekomen: je kunt nu de munten van je nederzetting opnemen als contante munten. Zo kun je ze weggeven aan een andere nederzetting. Terugwissellen naar punten is nog altijd onmogelijk, maar je zou ze nu wel voor punten aan een speler kunnen verkopen.

Dank aan Lars voor het helpen testen. Hij had gevonden dat de server per ongeluk álle items als munten zag, waardoor al zijn gereedschap nu is omgezet naar één munt per stuk… Excuses, het werkt nu wel goed.

Ander nieuws:

  • Je kunt nu getemde skeletpaarden en zombiepaarden oppakken met een dierenei. Deze dieren slaan hun eigenaar niet op, dus de huisdiereneieren werken niet. Maar omdat ze wel getemd kunnen worden, werkte het dierenei ook niet. Dat is nu opgelost.

Geef een reactie