Nu op Minecraft 1.19.2!

We zijn nu op Minecraft 1.19.2. Je kunt nu Allays dupliceren, en de VoiceChat mod werkt weer voor iedereen die Minecraft al bijgewerkt had. Als je met Minecraft 1.19 of 1.19.1 speelde, dan kun je nu niet meer inloggen, en moet je je Minecraft bijwerken.

Chat reports

We hebben uiteindelijk besloten om Mojangs nieuwe chatrapportage-functie uit te zetten. Je kunt dus inloggen als je een NoEncryption-mod hebt, en je kunt ook niemand aan Mojang rapporteren op deze server. Het probleem van iets rapporteren aan Mojang is dat ze moeten werken met hooguit een beetje context. Wat er de uren/dagen daarvoor gebeurd is, dat weten ze niet. Ze kunnen dus gemakkelijk een verkeerde beslissing maken, en iemand onterecht verbannen voor bijvoorbeeld pesten. Verder is het een grote, anonieme organisatie, dus het is totaal niet transparant wat er gebeurt als iemand een klacht heeft.

Wij kennen de spelers veel beter, en de spelers kennen ons. Daarom denken wij dat het beter is als wij de enige moderators blijven van Wereldbouw. Om die reden hebben we de chatrapportage aan Mojang uitgezet, en vragen we de spelers om alle ongein gewoon aan ons te melden.

Geef een reactie