Nieuw commando: /advancements top

Je kunt nu bekijken wie het grootste aantal vooruitgangen (advancements) gemaakt heeft. Dit kan met het commando /advancements top. Met /advancements kun je opzoeken hoeveel je er zelf gehaald hebt, en met /advancements <naam> kun je opzoeken hoeveel iemand anders er gehaald heeft.

Eén lastig punt is dat de server normaal alleen de advancements van online spelers kan opzoeken. Ik heb hier wat op gevonden: de server houdt nu een aparte database-tabel bij, waarin staat hoeveel advancements iedereen heeft. Zodra je inlogt kom je vanzelf in deze tabel terecht. Vanaf dat moment sta in je /advancements.

Andersom sta je dus niet in /advancements als je nog niet ingelogd bent geweest sinds dit is toegevoegd. Daarom is de lijst van /advancements top nu nog heel klein.

Om nieuwe spelers ook een kans te geven, zullen in de lijst van /advancements top alleen spelers staan die de afgelopen 30 dagen zijn ingelogd.

Overig nieuws

  • Er is een commando /note toegevoegd, waarmee je een notitie kunt maken. De notitie komt terecht in je inbox. (Zie /messages).

Geef een reactie