ItzYaNikki is nu moderator

Kort geleden zijn MrLarss (moderator) en Sir2You (helper) vertrokken. Lars was jarenlang moderator en helper, en is daarnaast ook een aantal keer jurylid geweest bij bouwwedstrijden. Sir2You was sinds maart 2020 helper. Beiden hebben dus lange tijd geholpen om de server ordelijk te houden. We willen ze daarvoor hartelijk bedanken.

Om het serverteam op sterkte te houden, gaan we ze natuurlijk wel vervangen. Het is belangrijk dat we niet te weinig “personeel” hebben, want anders krijgen we direct een probleem als iemand een tijdje weinig of geen Minecraft speelt. We beginnen met een nieuwe moderator. Nikki, die al helper was, is vanaf nu moderator. Nikki, bedankt dat je moderator wil worden!

Ter herinnering, helpers zijn mensen die vooral de chat in de gaten houden, zodat die niet uit de hand loopt. Ze kunnen mensen tot maximaal 24 uur uit het spel zetten. Moderators en admins doen de overige klussen: ze herstellen dingen die gegrieft zijn en kunnen spelers voor langere tijd uit het spel zetten. Moderators en admins hebben toegang tot dezelfde commando’s. Admins kunnen daarnaast ook bij de servercomputer. Een compleet overzicht van de helpers en moderators, en hun rechten, staat hier.

Je kunt niet zelf upgraden naar helper, moderator of eigenaar, en vragen om die rang heeft ook geen invloed. We gaan binnenkort zelf op zoek naar één of twee nieuwe helpers.

2 reacties op “ItzYaNikki is nu moderator

Geef een reactie