Problemen met DiscordSRV opgelost

De afgelopen dagen hadden BennyBlueNL, blokzeil1 en RedBot123 opeens dat hun Wereldbouw-rank verdwenen was. Ze waren weer bezoeker geworden. Ik had een donkerbruin vermoeden dat dit een bug was in de DiscordSRV-plugin, en besloot deze te updaten.

Dat hielp niet erg. Na de update werd je opeens uitgelogd als je een berichtje met een tooltip kreeg. Dus als iemand bijvoorbeeld /tp <jouw naam> deed, dan lag jij uit het spel. Van de regen in de drup…

Uiteindelijk bleek het de combinatie van twee bugs in DiscordSRV te zijn: #869 (conflict met chat API) en #791 (rangen synchroniseren ook van Discord naar Minecraft). Ik heb voor beide bugs de aangeraden oplossing gevolgd, en nu zou alles weer moeten werken. Laat het weten als je ook je rank kwijt bent, dan los ik het op. We kunnen zien welke rang je vroeger had.

Geef een reactie