Discord-berichten weer in oude opmaak

Wij gebruiken de plugin DiscordSRV om de Minecraftserver te verbinden met Discord. Toen DiscordSRV 1.19 uitkwam, waren we gedwongen om te upgraden – versie 1.18 gaf constante foutmeldingen. Daardoor werden ook de inlogberichten (“Rutger is het spel binnengekomen”) en overlijdensadvertenties (“Rutger is opgeblazen door een creeper”) aangepast: opeens werden ze heel groot weergegeven.

Inmiddels is DiscordSRV 1.19.1 uit. Deze update maakt het weer mogelijk om berichten in de oude, meer compacte stijl weer te geven. Dat hebben we dus ook gedaan.

Ander nieuws

  • CoreProtect is nu ook bijgewerkt. Vanaf nu wordt het oppakken en laten vallen van spullen op de grond ook bijgehouden. Moderators en admins kunnen nu gemakkelijker bladeren door lange lijsten met blokwijzigingen: er zijn knoppen < en > toegevoegd.
  • De kijkafstand (view-distance) is weer iets verhoogd: van vijf naar zes chunks. Nu de meeste lagproblemen met Minecraft 1.16 opgelost zijn, is dit hopelijk veilig. Als we geen last van lag krijgen, gaat de kijkafstand weer verder omhoog.

Geef een antwoord