Nieuwe helper: jwz_michelle

We hebben weer een nieuwe helper: jwz_michelle! Michelle zit al bijna vijf jaar op de server, dus ze kent de server goed. Bedankt dat je helper wilde worden, en veel plezier gewenst!

Wat is een helper? Een helper is simpelweg iemand die ons helpt. Hij/zij is er vooral voor de chat: een helper kan bijvoorbeeld dingen uitleggen aan nieuwe spelers. Daarnaast kan een helper iemand voor maximaal 24 uur verbannen: als iemand zich op de server niet kan gedragen, kan een helper dus ingrijpen.

Helpers hebben meer tijd over om gewoon Minecraft te blijven spelen dan moderators: als er gegrieft is, hoeven zij dat niet op te lossen. In plaats daarvan sturen ze een bericht door naar de moderators en admins. Zo kunnen zij zonder al te veel afleiding gewoon Minecraft blijven spelen.

Ander nieuws: Withers kunnen nu geen blokken meer slopen. Voor andere monsters (creepers, ghasts, etc.) gold dit al.

Geef een reactie