Wereld bestaat vijf jaar!

Het is vandaag precies vijf jaar geleden sinds de wereld geopend werd. Kun je nagaan: er zitten al kinderen op de basisschool die nog niet geboren waren toen deze wereld geopend werd.

Er is de afgelopen vijf jaar ongelofelijk veel gebouwd door alle spelers. Het is ondoenlijk om die bouwwerken hier te plaatsen, maar zet ze gerust in de reacties hieronder! In dit bericht heb ik alleen de meest bezochte gebouwen neergezet: de vier spawnpunten. De gebouwen zijn (onder andere) gebouwd door Lennart, WretcherBoy, heerxtem, Qanrex, Stadsbus, Tyropic en Rabbywhop. Wat was jouw eerste spawnpunt? Of zit je al langer dan vijf jaar op de server?

Bekijk hier ook de spawns van de vorige werelden.

Het eerste spawn. Portaal: Oude_spawn.
Het tweede spawn. Portaal: Luchtballonspawn
Het derde spawn. Portaal: Marmerstad
Het vierde en huidige spawn, tijdelijk in de sneeuw. Portaal: Spawn

2 thoughts on “Wereld bestaat vijf jaar!

  1. ik vind jullie server een leuke server. als je nieuw bent wil iedereen je al gelijk helpen. alleen het jammere is dat jullie meer dan 20 spelers hebben en je helaas als er 20 online je niet meer kan joinen. kunnen jullie meschien dat verhogen?

    • Op vlak van hardware heeft de server op de moment al soms problemen met 20 spelers daarom dat je bijvoorbeeld geen mobs mag bewaren in een 1×1 vak zodat ze tegen elkaar botsen.
      Ook voor het te blijven modereren van de server gaat dit niet iedereen die moderator of helper is op de server is een vrijwilliger die aangesproken is geweest door het staff team en met meer spelers hebben we meer moderators en helpers nodig en zal de sfeer ook niet meer zo gezellig blijven zoals nu waar de meeste wel met mekaar praten in chat.
      Ook chat zal dan een pak drukker worden en spelers zetten die tegenwoordig blijkbaar al wel meer af wat niet zo handig is als ze worden aangesproken door iemand van het staff team voor eender welke reden (bijvoorbeeld afk staan sinds dat niet mag om punten te farmen).

Geef een antwoord