Twee nieuwe helpers: tjbs en Wolfii_Moonlight

We hebben weer nieuwe helpers! tjbs en Wolfii_Moonlight zijn nu ook helper. Beide spelers zijn al ruim een jaar op de server. Wolfii_Moonlight heeft de Discord zo ongeveer opgezet en Thomas hielp al lang mee om de chat ordelijk te houden.

Wat is een helper? Een helper is simpelweg iemand die ons helpt. Hij/zij is er vooral voor de chat: een helper kan bijvoorbeeld dingen uitleggen aan nieuwe spelers. Daarnaast kan een helper iemand voor maximaal 24 uur verbannen: als iemand zich op de server niet kan gedragen, kan een helper dus ingrijpen.

Helpers hebben meer tijd over om gewoon Minecraft te blijven spelen dan moderators: als er gegrieft is, hoeven zij dat niet op te lossen. In plaats daarvan sturen ze een bericht door naar de moderators en admins. Zo kunnen zij zonder al te veel afleiding gewoon Minecraft blijven spelen.

Tjbs en Wolfii_Moonlight, heel veel succes!

Geef een reactie