Wereldbouw nu op Minecraft 1.10

Wereldbouw is nu bijgewerkt naar Minecraft 1.10. Je kunt nu op zoek gaan naar ijsberen.

Om magmablokken te vinden zul je ver moeten zoeken in de Nether. Als je daar geen zin in hebt: je kunt de blokken ook maken van vier bolletjes magmacrème.

Lijkt het iemand een goed idee als we de Nether resetten, zodat je makkelijker magma, maar ook glowstone en quartz kunt vinden?

 

12 reacties op “Wereldbouw nu op Minecraft 1.10

 1. ramón nee dat is juist wat het is daarom zal de nether gerest worden dat er weer meer golfstokken en quartés zijn maar dat is niet survival plus het is niet een blok dat je nodig hebt! Dus is het prima als dat blok duurder wordt. Je kan prima een uurtje in de boven rand gaan hakken en dan heb je een heel lang gangpad. Daar ga je omlaag en je hebt weer voor 20 dubbelkisten aan quant en glowstone.

 2. Rutger is het mis een mogelijk heid om alleen quarts en glowstone te resetten want die zijn zo zeldzaam dat je voor een klein gebouwtje van quarts al gouw heel veel punten kwijt bent

 3. Ik ben er zeer op tegen dat de nether nog weer wordt gereset. De blokje die je in de nether vind zijn niet persen nodig om te overleven daarom mag de prijs ook hoger liggen. Als je het blokje wilt kopen. zelf vind ik in een half uurtje door de nether lopen zo 5 tot 8 stacks glowstone dus er is nog zat. plus er worden vaker dingen nu ook gebouw in de nether het is zonde dat er bouw werken weg gaan. Ik heb bijvoorbeeld een spoorbaan aangelegd. Een nether reset vind ik ook niet echte survival als je de overwereld ook niet reset. Ik zie het ook niet gebeuren dat er even 20 duizend nieuw diamond ore weer worden gespawnt. Ik hoop dat dit duidelijke genoeg reden zijn waarom we niet nog weer nether moeten resetten!!! en voor quarts ik krijg wekelijks 1 tot 2 stack aan me verkocht in me shop.

 4. door dat het wijnig te vinden is word het ‘zeldzaam’
  Als iets ‘zeldzaam’ is moet je er veel moeite voor doen en kun je er veel punten voor betaalt krijgen.

  Dus het lijkt mij wel een uitdaging om de mensen ( onder andere ik ) gewoon te laten zoeken. En diegene die die moeite doen om het te zoeken verkopen het en zo ontstaat er weer handel met punten

  Wat ik eigelijk wil zeggen: niet alles moet makkelijk gemaakt worden voor de mensen.

  – Heerxtem (ps, beetje ingewikkelt uitgelegt hoop dat je het begrijpt)

  1. Stel: je bent 6 dagen op de server, en je hebt bijna niks en je wilt glowstone hebben wat moet je dan doen? Mensen die al 4 maanden op de server zitten hebben alles al gepakt en dan moet je veel pt betalen voor een beetje glowstone.

Geef een reactie