Grote portaalupdate

De portalen zijn vernieuwd! Vanaf nu kun je vanaf elk portaal met een [Portal]-bordje naar elk portaal met zo’n bordje reizen. Dit is dus een erg snelle manier om ergens op de server te komen. De prijs van reizen met portalen is wel iets verhoogd, van drie naar vijf punten.

Als je nu een portaal in loopt, word je gevraagd om een bestemming te kiezen. Helaas moet je het portaal weer even uit stappen om hierop te kunnen klikken, dit is een beperking van Minecraft. Je kunt ook van te voren met /portal list (als je wil zoeken naar portalen) of /portal select <naam> (als je de naam van je bestemming al kent) een portaal kiezen.

Portaalkamers zijn nu overbodig geworden, één portaal volstaat immers om overal heen te kunnen. Bij de verbouwing van de Mall is de portaalkamer daar al afgebroken, en gisteren is ook de portaalkamer in het Spawnkasteel afgebroken. Op beide plekken is nu één portaal over, genaamd Spawn en Servermall. Ook is er een nieuw portaal in het centrale station, genaamd Wereldbouw_CS.

Update: De portaalsuggesties die verschijnen als je in een portaal stapt verschijnen nu ook als je met rechts op een [Portal]-bordje klikt. Daarnaast zijn de suggesties iets aangepast: er staan nu ook een paar portalen van de server zelf in (zoals Servermall) en er staan je laatstgebruikte portalen in.

3 reacties op “Grote portaalupdate

Geef een reactie