Linkjes in chat

Sinds Minecraft 1.7 is het mogelijk om dingen in de chat klikbaar te maken. Dit is goed nieuws, want het betekent dat spelers minder hoeven te typen. Op de achtergrond voeren de links nog wel gewoon de bekende commando’s uit.

Er zijn nu twee plekken waar het typen is vervangen door klikken:

Teleporteren

/tpaccept is vervangen door een linkje. Eén klik is voldoende om een speler naar jou te laten teleporteren. Er is nu ook een linkje voor het wijzigen van je teleporteermodus.

Winkels

Als je op een winkelbordje klikt kun je meteen 1, 5, 10 of 64 item(s) (ver)kopen. Wil je een ander aantal items (ver)kopen, dan is er ook een knop voor [Koop X] en [Verkoop X]. Als je hierop klikt wordt “/transaction ” al voor je ingevuld. Je hoeft alleen nog maar het getal in te voeren.

Geef een reactie