Download oude wereld online

Je kunt nu de oude wereld downloaden. De complete wereld is 1,57 GB groot, daarom hebben wij alleen een vrij groot stuk rond het spawn online gezet. Dit stuk is 134 MB groot. Alle spoorlijnen behalve lijn 5 zijn gerepareerd. Portalen, homes en warps werken helaas niet op singleplayer, dus hopelijk kun je je huis nog vinden. Om je te helpen hebben we de kaart van de oude wereld online gezet.

Je kunt de wereld op MediaFire downloaden (pas op voor kwaadaardige advertenties!):

Download oude wereld

De kaart van de oude wereld kun je hier downloaden:

Kaart

Alles wat buiten deze kaart valt is helaas ook niet terug te vinden in de download van de wereld zelf.

Let op: beide bestanden zullen niet voor eeuwig online blijven staan. Sla zowel de wereld als de kaart dus ergens op.

4 reacties op “Download oude wereld online

      1. Bij mij werkt het gewoon (1.7.5). Probeer het anders eerst met 1.7.2 ofzo, want ik heb de download al een tijdje. Ik kan me namelijk vaag iets herinneren over een nieuwe world generator en zo, waardoor je het eerst met een andere versie moest openen voordat dat in de nieuwere versie kon.

Geef een reactie