Minecraft server

Dit is de website van een kleine Minecraft-server. Op het moment kunnen er nog maar 7 spelers tegelijk online zijn en is de server alleen na schooltijd open (in het weekend de hele dag). Admins zijn 2zqa (Marijn Kok) en TheBaLENced (Lennart Kok). Ik (Rutger Kok) regel de technische zaken binnen de server, zoals het toevoegen en updaten van plugins.

12 reacties op “Minecraft server

 1. Hallo ik ben geband door 2zqa: Ik zij dat ik xray gebruikte vroeger op andere servers voor trol op deze niet dit is mijn lievelings minecraft survival server graag een unban ik zou nooit Xray gebruiken of deze server Mc naam: jorbensunny

  1. Dit is absoluut niet de plaats voor unban-vragen, dit is het oudste nieuwsbericht ooit op de server. 🙂 Onder het kopje Forums boven aan de pagina staat een linkje naar de juiste plek.

   Op 15 januari 2014, half vijf ’s middags, heb jij toch vrij duidelijk sporen van x-ray achtergelaten. Onverlichte mijnen, recht naar de diamant/goud/etc. toe.

   1. Ik weet nu het plekje naar de goede pagina maar ik kan zweren dat ik niet met x ray op jullie server rechtstreeks ge mine’t heb naar Diamond goud enz A.U.B een unban I Love this server

   2. onverlichte mijnen hoeven nu niet echt direct een teken van Xray te zijn… ik heb zelf ook altijd onverlichte mijnen, gewoon omdat ik mijn brightness op het allerhoogst zet, en ik een speciaal PvP texture pack hebt waardoor alles de brightness nog hoger wordt.

 2. eey,
  mag mijn kasteel ook bij de screenshots? want nu heb je alleen foto’s van “het dorp”.
  Verder vind ik het een mooie site (beter dan die vorige) en wat is de texturepack van de screenshots?
  ohja en ben nu bijna nooit online want kan minecraft niet meer openen…
  als je me zou willen helpen graag.
  ltrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz….

  1. Screenshots: Zal ik doen, Kobberasta. Deze screenshots zijn behoorlijk oud, uit de tijd dat jouw kasteel nog niet bestond.
   Het gebruikte texturepack is Misa’s realistic, http://www.minecraftforum.net/topic/69354-/
   Minecraft werkt niet: om Minecraft te openen kun je de volgende dingen proberen:
   – test of je nog wel op internet kunt spelen http://www.minecraft.net/play
   – java opnieuw installeren
   – minecraft launcher opnieuw downloaden van minecraft.net
   – minecraft opnieuw installeren (maak het bin-mapje leeg in %appdata%/.minecraft)
   – SpoutCraft gebruiken (vergeet niet in de opties te zeggen dat je een development-build wil gebruiken, anders zit je vast aan Minecraft 1.1) spout.in/exe

   Zie ook de Engelse en de Nederlandse Minecraft-forums

Geef een reactie