Goede manier om een vills farm te nerfen

Wereldbouw Forums Algemeen Goede manier om een vills farm te nerfen

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #5755
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Hi all,

  Bla bla bla vills farm is lastig voor de server bla bla bla mensen weten niet hoe je zen villager farm moeten optimizen dus iedereen moet er aan lijden, bla bla bla.

  Oke heel snel vills vragen elke tick aan de server wat ze willen doen, dus elke tick vragen ze moet ik werken, slapen, kan ik breeden, moet ik werken. Dit is pittig server intensief en als je dus niet goed je vills farms optimized gaat de server boem boem. Dus ik stel het volgende voor.
  Zet de tijd dat villagers de server vragen naar een update heel laag. Ik zeg heel laag, elke 500 of 1000 ticks. Dit nerft de villager markt niet ontzettend erg, (aangezien het nu wel heel lang duurt voordat de vills refreshen, maar dit toch altijd maar 2x per dag duurde is niet veel verschil). Wat dit nu wel ontzettend erg nerft is de goede vills vinden aanegzien je nu maar 2x de vill kan refreshen naar een nieuwe trade.

  Dus kort, met deze aanpassing worden villagers ontzettend goed voor de server, het maken van vills farms wordt ontzettend lastig, terwijl als je de tijd erin stopt nog wel een goede farm eruit krijgt.

  ps,
  mensen plss kies betere farms uit op het internet, of leer bedden plaatsten voor die arme vills zodat ze in de nacht stoppen met vragen naar een bed.

  #5756
  vineitron
  Deelnemer

  Hey

  Ik zal proberen elke viliger die ik heb een bed te geeven
  Dat zal de lag een klein beetje verschil maaken

  Groetjes vinietrex

  #5758
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Uiteindelijk heb ik wat anders gedaan: het handelen ingeperkt. Lag was niet het enige probleem, de servereconomie functioneerde ook slecht. 🙂

  Villagerfarms ingeperkt

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.