UberTeun

Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Tijd voor een nieuw spawn! Denk/bouw je mee? #6525
  UberTeun
  Deelnemer

  Yo, ik wil ook wel meehelpen.
  Toekomst is inderdaad een cool thema, maar het is wel een thema wat moeilijk kan zijn voor minder ervaren bouwers. Ik ga mee met tim om een soort alpine dorp te maken. Dit is een makkelijker in uitvoering, en de materialen voor het bouwen van zoiets zijn minder moeilijk te krijgen, veel spelers hebben het namelijk niet per se heel breed. Aan zo’n dorp kunnen dan bijvoorbeeld een ski-piste en nodige après-ski benodigdheden verwerkt worden. En een gezellig binnenplein als spawnplein.

  Ik verwacht dat een bijkomstig probleem van hoge torens bouwen is dat er weer veel gebouwen leeg zullen staan (dit was al zo bij de huidige spawn, en die gebouwen zijn niet eens zo heel groot) en dat is naar mijn mening erg jammer. Daarnaast sluit een alpine dorpje ook wat beter aan op het berglandschap, maar goed dat is ook niet alles.

  In reactie op: Bouwwedstrijd lijn40 #6417
  UberTeun
  Deelnemer

  het is ook niet alsof ik iets beters te doen heb in de vakantie of wel? kom maar door

  In reactie op: Ontwerp en bouwers nieuw spawn gezocht! #6270
  UberTeun
  Deelnemer

  Ik wil zeker meebouwen als er niets in mijn planning komt. Heb wel eens ooit een fabriek gebouwd, ookal was dat iets moderner, maar ik ben op zich van alle markten thuis.

  In reactie op: Wat moeten we met het spawn? #6252
  UberTeun
  Deelnemer

  Ik denk inderdaad ook dat optie 2 de beste uitkomst, zeker met het oog op de nieuwe world generation. Met optie 1 krijg je denk ik snel dat er oude gebieden blijven bestaan (omdat ze meer dan 10 minuten geladen zijn) terwijl al het gebied eromheen nieuw terrein wordt. Optie 3 lijkt me praktisch niet handig qua drukte.

  Ik denk dat er wel rekening gehouden moet worden met waar de tijdelijke spawn komt. Met de nieuwe features zoals koper en kristallen zal er veel nieuw gebied ontdekt worden (en lang geladen) en dit zal dan ten koste gaan van potentieel nieuw gebied in de kerst update. De tijdelijke spawn moet dus niet te ver zijn zodat er met de echte update in december veel nieuw terrein is binnen de huidige radius van de online kaart.

  Vanwege het sneeuwgebied rond het kerstdorp denk ik dat dit geen ideale spawnlocatie is door tekort aan voornamelijk voedsel en hout. Persoonlijk denk ik dat het het beste is om lijn 1 af te splitsen bij station muexcraft en door te trekken naar de andere kant van de zee en daar de tijdelijke spawn te bouwen. En dan vervolgens de lijn naar lagoon royale en het kerstdorp om te dompelen tot lijn 50 (denk ik?).

  Qua stijl heb ik geen voorkeur noch suggesties, maar ik zou een mijnwerkers-thema bewaren voor de echte nieuwe spawn.
  En uiteraard is het een goede test om te kijken hoe snel er iets geweldigs neergezet kan worden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)