Thefunkiller

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 71)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Ban pesten discord #5958
  Thefunkiller
  Deelnemer

  Dankje je wel

  Hier gaan we voor zorgen dat het niet zal gebeuren.

  Thefunkiller
  Deelnemer

  mijn voorstel is maak boven Bouwmeester handelaars ranken. Doe elk rank met x% duurder en geef elke rank tot 5 extra feesthoofdjes die kunnen ze kopen voor 50 tot 250p en die kunnen dan handelaren proberen te verkopen voor winst aan ander spelers. Nadeel van deze rank is dat je geen 5 per 10 min meer krijgt. Je kan altijd downgrade naar Bouwmeester enkel je krijgt je punten niet meer terug. Zo kan je de uitdaging aan gaan om van de handel te leven blokje die altijd waarde houden want je kan ze in de server shop kopen. Maar je kan ze daar niet verkopen. Dus je moet bouwers zien te overtuigen bij jou die blokjes te kopen.
  Prijs na deze rank toe zijn zodanig hoog van start dat je het niet doet met alt account ofzo

  Thefunkiller
  Deelnemer

  Items zullen dan nog altijd niet stijgen in prijs. Want er is gewoon massaproductie. Plus als we de tijd voor geld aanpassen dan kom ik op 5 of die 10k te schommelen omdat ik voor de rest enkel TP. Shop stop ik mee want zonder een bank. Kan ik niet normaal rond huppelen. Als je iets weer moeilijker wilt hebben moet je een limiet maken op hoppers per Chuck. Ja daar val je iedereen mee lastig maar maakt farms moeilijker dus items krijgen wordt weer moeilijker enkel handelaren die de items verkopen zullen rijker blijven worden. Dat is de natuurlijk aard bij een handelaar zijn. Winst maken. Niks behalve nieuw ranks of nieuw spullen zullen het interssant maken

  Thefunkiller
  Deelnemer

  PS

  om de bank functie waar je geld bij je sign shops weg kan laten een transactie kosten te geven vind ik niet erg hierdoor voorkom je veelgebruik maakt dit gelijk aan je 10 min inkomst bijvoorbeeld

  groet fun

  Thefunkiller
  Deelnemer

  Ik ben niet tegen verandering ook niet perse voor want ik heb geen groot probleem met dit systeem. Ik koop namelijk ook spullen in in mij shops dit zorgt er voor dat ik soms 10 min moet wachten tot ik kan tp. Dit vind ik niet super erg langer wachten wel.

  Mijn voorkeur zal zijn.
  Ranks op speeltijd Geen voorkeur (Zie mij kopje rank voor mijn mening voor nadelen)
  Punten per minuten omlaag TEGEN (Tenzij er een ander functie bij komt)

  Bankfunctie
  Punten vind verlagen vind ik niet erg als er een systeem komt dat je wat punten opzij kan zetten voor tp een bank zeg maar dit doe ik nu met nederzetting kopen die ik kan gebruiken dan als ik geld uit wil geven en langs in speel tijd koop ik die weer. hierdoor ben ik niet altijd blut en kan ik dus tp als ik wil. Ik wordt blut omdat mensen mij veel items verkopen (Vind ik niet erg). Maar kan er dan een soort /servershop komen waar je nederzetting kan kopen verkopen waar je ook bent
  of een bank item waar je niks anders mee kan dan als punten bewaar systeem kan gebruiken? als er zo iets is ben ik voor minder punten per 10 min.

  Ranks voornadelen
  Voordelen op tijd: hoef je nooit zorgen maken enkel spelen
  Nadeel: je zit X tijd vast aan een rank je kan niet versnellen (tenzij je punten tot tijd kan omzetten)
  Voordelen op punten: Je kan als je als nieuw speler veel spullen gaat verkopen snel een hoog rank hebben en veel functie tot je beschikking hebben.
  Nadeel: Je moet eerste dingen achterwegen laten die je wilt doen het liefst als je een hoog rank wilt.

  Hoop dat dit beetje duidelijk is.

  Groet fun

  In reactie op: Kerstdorpje #5579
  Thefunkiller
  Deelnemer

  Waarneer beginnen we?

  In reactie op: End Reset #5456
  Thefunkiller
  Deelnemer

  hallo ik heb gezien dat de end is gereset maar jammer genoeg ook het draken eiland waar veel spelers een huisje hebben gehad de brug naar de xp farm is ook weg.
  is het mogelijke dat het nog terug wordt gedraaid naar de oude end het draken eiland waar je de obby torens hebt.

  Groet Trouwe speler.
  The_fun_killer

  In reactie op: End Reset #5445
  Thefunkiller
  Deelnemer

  Enkel als we wel het draken eiland behouwden
  want daar staan huizen van mensen.

  In reactie op: Idee voor nieuw range en rangen aanpassen. #4507
  Thefunkiller
  Deelnemer

  Plus al ik 1 nieuw portal wil maken ben ik 250+ p kwijt voor een portal
  Dat zijn dus nog al duren grapje

  In reactie op: complot #4482
  Thefunkiller
  Deelnemer

  Altijd

  In reactie op: Ban aanvraag fastpr1dator #4464
  Thefunkiller
  Deelnemer

  Hallo Fastpr1dator

  Ik speel zelf al 5 jaar op minecraft servers.
  Al 2 jaar hier op Wereldbouw.
  Maar nog nooit heb ik ook ooit gehoord van iemand die een ban kreeg dat die verplicht een unban (opeist) omdat de server niet aan mojang regels houd. Dus vond ik dit wel even interssant om te gaan checken wat je nu allemaal aan het beseweren was. Hier kwam ik dan ook snel achter dat op zo wel als minecraft.net mojang.com en mojangsupport.com helemaal niks kon vinden van regels die zeggen dat server maar max voor bepaalde X aantal dagen een speler mag bannen voor dingen die een speler heeft gedaan. Er staan wel dingen over dat je speler gratis toegang moet geven tot de server en dat spelers die betalen niet makkelijker mogen krijgen dan spelers die niet betalen. (En meer van dit soort dingen over geld)

  Allemaal leuk en aardig dus. Maar voor mij is alles wat jij hier hebt getyped is een leugen tenzij je me van links kan voorzien van de website waarmee je kan bewijzen dat dit echte regels zijn van Minecraft/ Mojang.

  Suc6 met het tegen deel bewijzen.

  Dan zeg je in je laast post dat de server verplicht is aan de helft van de mojang regels te houden wat dus zal beteken als er 2 regels zijn. Dat wereld bouw netjes aan de regels houd want dat is 50% en dat is de helft en jij maar 1 regel overtreed wat je beweert/ toegeven. Is Wereldbouw gewoon veilig van een ban als server door mojang. Daarbuiten om kunnen ze onmogelijke Wereldbouw bannen want ze kunnen de pc van Rutger (Nederlands wet) niet zonder zijn toestemming betreden. Doe je dat wel is dat illegaal en kan Rutger zelf als hij zou willen een rechtszaak aanspannen. Als je toch ver wil gaan.

  Maar ja ik ben gewoon een speler die het wel leuk vind om normaal te spelen op Wereldbouw maar zal wel aan mij liggen dat ik niet begrijp waarom je zo moeilijke doet over iets waarneer er nog 1 miljoen ander server zijn waar je lekker los kan gaan met je hack’s om ook een ban te krijgen omdat heel veel server het niet kunnen waarderen wat je doet.

  Groet Fun
  Gewoon een speler van Wereldbouw

  In reactie op: Nu is het klaar! (Nieuw mall) #4357
  Thefunkiller
  Deelnemer

  P.S. Cera cera super tof dat je het wilt bouwen hoor maar je zelf eerste rang geven meerder malen met shops. Doe eens normaal!

  In reactie op: Unban na een hele poos! :P #4349
  Thefunkiller
  Deelnemer

  leasde heeft unban naar bijna 2 jaar gekregen. En als je het een super leuk server vind ga je niet de regels overtreden! Die je goed kent. Dus knoop in je oren maar goed dat je het ZELF hebt verpruts en het is aan de staff wat ze vinden.

  In reactie op: Unban na een hele poos! :P #4340
  Thefunkiller
  Deelnemer

  in 1 jaar tijd heb je 11x een unban aangevraagd dat is veel gast.

  In reactie op: gekregen accont met ban #4337
  Thefunkiller
  Deelnemer

  Hij moet zelf een ban aanvraag maken. Er worden altijd account geband en niet personen omdat wij niet weten wie er dan achter de computer of laptop zat. Het is zijn verantwoordelijkheid dat zijn zus niet het gaat verpesten voor hem.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 71)