Mr_Killer01

Aangemaakte reacties

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Fantoompijn (phantoms) #5374
  Mr_Killer01
  Deelnemer

  Hey Rutger, leuke jongens die phantoms, ze moeten blijven en de oplossing die jij als laatste aangaf, is volgens mij wel de beste… Ik heb op onze server eigenlijk weinig last van overijverige phantomen, soms vallen ze overdag nog steeds aan als het regent en je net geslapen hebt, dus, misschien zitten er nog wat bugs in die Mojang er nog moet uitstrijken.
  Ik zag overigens dat je maar 61 versies achter loopt…. zou een update, dat de pane windows niet een balk maar een raam zijn, verbeteren?

  In reactie op: Een groepsfoto :) #3548
  Mr_Killer01
  Deelnemer

  Ik tel 8 poppetjes, en lees 7 namen…. of ben ik abuis?

  In reactie op: Vraagje aan Rutger #3547
  Mr_Killer01
  Deelnemer

  Beste Rutger,

  Heb je al iets in dezelfde lijn kunnen vinden wat om de zoveel tijd een x-tal punten geeft aan online spelers? Je zei dat je er over moest nadenken en ik heb in de tussentijd al een stuk of vijf plugins afgekeurd. Ik hoop van je te horen…

  Met vriendelijke groeten,
  Mr_Killer01

  In reactie op: Hoe kan je helper worden? #3545
  Mr_Killer01
  Deelnemer

  Beter goed gekopieerd dan slecht verzonnen (-:

  In reactie op: Unban plz. #3540
  Mr_Killer01
  Deelnemer

  Even een vraagje uit nieuwsgierigheid hoor dames en heren, waar kun je nou lezen wat wel en wat niet is toegestaan? Kunnen mensen dat misschien bij het inloggen elke keer kort in beeld zien waardoor ze naar een link o.i.d. worden geleidt?
  Met vriendelijk groeten,
  Mr_Killer01

  In reactie op: Babbeltje met Qanrex… #3520
  Mr_Killer01
  Deelnemer

  Beste Qanrex,

  Begrijpelijk dat je dacht dat het als een scheldwoord overkwam, maar zo is zelfspot altijd bedoeld, zelf reflectie van eigen gebreken, want Autisme is geen ziekte maar een aangeboren afwijking/gebrek; de hersens maken een bepaald stofje niet aan waardoor je de dingen anders interpreteer, sterke en zwakke kanten hebt, een ieder die autisme heeft, heeft er geen last en toch weer last van. Je kunt alles, maar je ziet en/of interpreteert veel dingen gewoon anders, en dat kan bij ‘normale’ mensen verkeerd vallen als ze niet weten wat autisme in elke vorm is. Er is genoeg over te lezen op internet, gelukkig, de autistische afwijking die ik heb heet Asperger. Het is niet leuk om te hebben, maar ik heb een dochter en een lieve vriendin, heb 35+ jaar een gewone baan gehad zonder dat ik wist dat er wat mis met mij was. Toen ik ‘doorgelicht’ ben door meerdere psychiaters en psychologen en Elle-lange tests heb moeten maken, bleek dus het eindresultaat.
  Als ik het nu gooi op (zomaar even een doordachte afslag maak ik hier) discriminatie…. Wat denk je dan gelijk? “Die is gek!” Natuurlijk, want jij hebt geen kick gegeven omdat ik autisme heb, je hebt een kick gegeven omdat je niet goed geïnformeerd bent. Het is aan jou dus nog steeds om als ‘Superviser’ de taak om te weten wat wel en niet gezegd kan worden, en geloof me, dit zag je niet helemaal goed. Ik ben niet boos of zo, maar wil gewoon duidelijk maken dat ik op jullie server ben gekomen om op therapeutische basis te bouwen, want medicijnen heb je niet tegen autisme, gevolgen daarvan zoals depressiviteit en slaapstoornissen, daar heb je wel medicamenten voor. Ik hoop dat je een beetje kunt zien wat ik bedoel, ik zal proberen ‘het woord’ niet meer te gebruiken om iemand in andermans ogen te beledigen, want dat is, zoals je nu wel snapt, niet het geval geweest.

  Met vriendelijke groeten,
  Mr_Killer01

  In reactie op: Babbeltje met Qanrex… #3514
  Mr_Killer01
  Deelnemer

  Nee, nee, geen drama, alleen maar dat je het niet begrepen hebt. IK heb zelf autisme, dat weet ik pas na 49 jaar!!! Mijn dochter, gelukkig, is er op veel vroegere leeftijd op getest, en dus kunnen wij elkaar soms (niet altijd) goed aanvoelen. Het is ook niet erg dat je er geen kennis van hebt, als ik het heb over een club met mensen die een bepaalde ziekte, afwijking, gebrek, of zich vertegenwoordigd willen voelen in een sport, maak je daar dan geen grapjes over? Zodra er om gelachen kan worden en het niet kwetsend van aard is, vindt ik dat je er geen drama van moet maken in 1ste plaats. Ik wil nu alleen maar rechtzetten wat ik krom vindt! Meer niet, ook niet minder.
  Ps. Je spreekt wederom over het feit dat ik iets gezegd zou hebben, dat is onjuist, het nalezen van de serverlogs lijkt mij dan ook de eerste stap die JIJ had moeten nemen. Ik daarentegen mag zwartgallig zijn over mijn eigen ‘afwijking’, want ik kan mezelf er niet mee kwetsen, het is geen uiterlijk kenmerk, maar een innerlijk ‘probleem’ waar ik, pas sinds kort met medicamenten een beetje mee leer omgaan. Geef mij ook een beetje respect a.u.b., ik heb er al zo weinig van… (niet dat dit met mijn autisme te maken heeft, maar sociaal voelde ik me wel op m’n nummer gezet, en volgens mij niet helemaal terecht.) En nou ga ik naar bed. Goedenacht!

  In reactie op: Babbeltje met Qanrex… #3511
  Mr_Killer01
  Deelnemer

  Ok, dus meneer TheBaL… (pfff wat een letters) TheBaLENced, U vindt dat Qanrex goed heeft gehandeld? Dus mijn pleidooi heeft niet iets helderder gemaakt?
  Als u bij dat besluit blijft, vindt ik dat u toch eens met Qanrex dit moet overleggen. Ik had een blinde vriend die zichzelf altijd bespotte, dan hoeft een ander daar geen woorden aan vuil te maken. (Het is een manier om met iets om te gaan waar je je hele leven last van zult hebben) Dit was naar Govert toe een open en hartelijke uitnodiging… Maar het schijnt dat ik met mijn autisme meer vraagtekens opwerp dan helderheid schep, jammer.

  Ps. Er zijn verschillende vormen van autisme in de wereld, eikels zijn eigenlijk altijd hetzelfde en vallen net als die appel, niet ver van de boom. (En ook dit is geen aanval of verwijt of scheldkannonade, maar een gewoon autistisch trekje (-: ) (Sarcasme)

  Vooralsnog heeft hij (nog) niet gereageerd!

  In reactie op: Vraagje aan Rutger #3498
  Mr_Killer01
  Deelnemer

  Zoals je al begrijpt heb ik daar respect voor, maar ik zoek iets dat ook om de x-tal minuten een bepaald bedrag aan gebruikers geeft, waarmee ze dan materialen en voedsel kunnen betalen. Ook wil ik een verkoop systeem maken dat een bedrag geeft voor zeg maar 64 stuks hout b.v. en dat hout kan dan weer verkocht worden, Zo blijft de economie voortrollen, en kunnen bezoekers altijd voor een prikkie bij de server iets kopen wat ze nodig hebben. Ik kan maar niks van vinden of ik zoek niet goed genoeg, de juiste woorden zeg maar. Ik had het je ook al gevraagd op de server Rutger, maar bij deze dan toch maar een persoonlijkere boodschap. Tinus, geeft niks, ik snap het want tijd is toch maar een naar ding af en toe. Ik gebruik sinds een jaar W2012, loopt lekker stabiel op m’n i5 upgradeset. Ik hoop dat je mij toch kunt helpen.
  Bij voorbaat hartelijk dank.
  Mr_Killer01

  In reactie op: Vraagje aan Rutger #3486
  Mr_Killer01
  Deelnemer

  Nee Tinus, dat heb je niet. Ik ben niet meer de jongste zogezegd en weet nog veel van computers en hoe ze geïstalleerd moeten worden, maar toen Linux kwam moest al afhaken, en java is iets daar moet je inrollen en al doende begrijpend leren, dat lukt mij niet meer… Is er niet iets ander van te maken?

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)