Het plan voor Minecraft 1.19.4

Binnenkort komt Minecraft 1.19.4 uit – we zitten inmiddels al op de tweede pre-release. Minecraft 1.19.4 bevat een paar leuke dingen zoals verbeterde menu’s en verbeterd paardenfokken, maar de grootste wijzigingen zijn voor de technici. Zo zijn er display entities toegevoegd, waarmee je tekst, items of blokken kunt weergeven met de draaiing, grootte en positie die je zelf wil. Ook zijn een hoop dingen uit Minecraft 1.20 alvast als preview toegevoegd. Wat gaan wij doen op de server?

  • Alle preview-dingen, zoals kersenbomen, archeologie en armor trims komen direct op de server beschikbaar.
  • We gaan nog geen weinig gebruikte chunks resetten. Je kunt de kersenbloesem dus alleen vinden in nieuwe chunks. Zodra Minecraft 1.20 écht uit is gaan we wel de weinig gebruikte chunks resetten. Terrein dat minder dan zeg 15 minuten geladen is geweest wordt dan gereset. Met het commando /inhabitedtime kun je opzoeken hoe lang het terrein geladen is geweest.
  • De display entities zijn erg leuk, en ik wilde kijken of ik er nog wat mee kon, zoals teleport-pads of oorkondes voor spelers die al lang op de server zitten.

Veel plezier straks op 1.19.4!

Geef een reactie