PvP-gevecht gewonnen door zHoningbijtje_ en __Sietse__

Het PvP-gevecht is afgelopen! Rond half vijf hebben zHongingbijtje_ en __Sietse__ gewonnen! UberTeun lag lang op kop, en hij had alle spullen verzameld. Maar toen werd hij opgewacht door zHoningbijtje_, waardoor hij toch niet won. Een paar screenshots:

De winnaars bij het geactiveerde End-portaal. Foto van zHoningbijtje_.
__Sietse__ brouwt de gevraagde drank. Foto van zHoningbijtje_.

Wij organiseren evenementen om de server leuke afleiding te geven tussen al het bouwen door, en zodat spelers elkaar beter leren kennen. Nadeel van dit evenement was wel dat het niet voor iedereen leuk was: sommigen zagen al lang van tevoren aankomen dat ze gaan verliezen, en anderen zagen op het laatste moment de prijs aan hun neus voorbij gaan. Volgende keer gaan we denk ik iets Hunger-games-achtigs doen, of misschien juist iets coöperatiefs. Ideeën zijn welkom!

Geef een reactie