Claim een winkel in het nieuwe spawn

Zoals op het forum besloten bouwen we een nieuw spawn. Je kunt het bezoeken via het portaal Nieuw_Wereldburg. Spoorlijn 1 is al aangesloten, en binnenkort zal het spawn open gaan.

We gaan een winkelcentrum bouwen. Hiervoor hebben we een aantal plots te verdelen. Wil jij er eentje? Laat dan hier een reactie achter. Vervolgens bepalen we door loting een volgorde, en in die volgorde mogen mensen dan een plekje kiezen. Dit zijn de plots:

Dus: laat hier een reactie achter als je een plot wil. Over een week gaan we loten, en dan meteen beginnen met bouwen van de winkels.

20 reacties op “Claim een winkel in het nieuwe spawn

  1. Ik hoef geen shop, maar een kleine bouw tip. Echt winkelcentra waren er in de 19e eeuw nog niet. Het waren meer warenhuizen of markten. Voor inspiratie: Zoek op google eens op: Harrods of Covent Garden. Beiden zijn plaatsen/winkels in Londen.

Geef een reactie