We gaan weer een kerstdorp bouwen! Bouw je mee?

Beste Wereldbouwers,

De kerstvakantie is begonnen! Met een beetje geluk ben je nu vrij. Dankzij de lockdowns (hard in Nederland, ook best hard in België) hebben veel mensen tijd over. Het ideale moment om een kerstdorp te gaan bouwen op de server!

We hebben een plek in een bos uitgekozen, ver weg van de bewoonde wereld. Het spawn is tijdelijk hierheen verplaatst. We vragen iedereen die wil om iets te bouwen. Zorg dat je je bouwwerk beschermt met een nederzetting. Iedereen die op een nederzetting staat, krijgt aan het eind van de vakantie (4 januari) een uniek blokje.

Ook is er een bouwwedstrijd. Je doet automatisch mee als je wat bouwt. Er is een jury: Lars en Qanrex. Zij gaan alle bouwwerken vanaf 3 januari op drie punten beoordelen: originaliteit, uiterlijk en kerstsfeer*. Hiermee bepalen ze wat de beste gebouwen zijn. We gaan de top drie bekend maken. De hele top drie krijgt een vermelding in /playerinfo, en de winnaar krijgt ook nog een maand lang een prefix naar keuze in een kleur naar keuze. Je mag samenwerken met je gebouwen, we kijken wie er op de nederzetting staat. Iedereen krijgt dan de prijs.

*Kerstsfeer mag heel breed zijn: Christelijke dingen (bijvoorbeeld stal, kribbe, ster), of juist heidense (bijvoorbeeld kerstman, vuurwerk), of iets van een ander lichtjesfeest (bijvoorbeeld Chanoeka, Divali).

Veel plezier allemaal!

Een reactie op “We gaan weer een kerstdorp bouwen! Bouw je mee?

Geef een reactie