Bouw je mee aan de Kerst/winterstad?

Het spawnpunt is tijdelijk verplaatst naar een (nu nog) leeg gebied. Dit gebied is volledig bedekt met sneeuw. We gaan hier een winterse stad bouwen, en we hebben jou hierbij nodig!

Je mag, binnen de normale bouwregels, bouwen wat je wil. Het is natuurlijk het leukst als je iets maakt wat bij de Kerst/de winter past. Iedereen die iets heeft gebouwd, zelfs al is het maar een kleine iglo, krijgt aan het einde van de kerstvakantie een uniek cadeautje.

Wij willen niet een gebouw over het hoofd zien: dan zou de maker van dat gebouw geen cadeautje krijgen! We gaan daarom een lijst met gebouwen maken. Zodra je iets hebt gebouwd, gebruik dan het commando /setbuild. Dit commando voegt het gebouw toe aan die lijst. Aan het einde van de kerstvakantie lopen we de lijst na, en geven iedereen een cadeautje.

Hoeveel gebouwen mag je bouwen?

Zoveel als je wil. Je wordt echter maar één keer beloond.

Hoe kom ik weer bij het “normale” spawn?

Vlakbij /spawn is een gratis teleportatie naar de Mall te vinden. Vanuit de Mall kun je zo weer naar het spawn lopen.

Geef een reactie