Nieuwe helper: heerxtem

We hebben vanaf nu weer een nieuwe helper: heerxtem! Velen van jullie zullen hem al eens gezien hebben: hij is al jaren actief op de server.

Een helper is iemand die ons helpt. Een helper is er vooral voor de chat: een helper kan bijvoorbeeld dingen uitleggen aan nieuwe spelers. Daarnaast kan een helper iemand voor maximaal 24 uur verbannen: als iemand zich op de server niet kan gedragen, kan een helper dus ingrijpen.

Helpers hebben meer tijd over om gewoon Minecraft te blijven spelen dan moderators: als er gegrieft is, hoeven zij dat niet op te lossen. In plaats daarvan sturen ze een bericht door naar de moderators en admins. Dit houdt het spel voor hen leuker.

In ieder geval: veel succes heerxtem! Bedankt dat je ons wil helpen.

6 reacties op “Nieuwe helper: heerxtem

  1. Ik zat ff na te denken over heerxtem en ineens wist ik t weer, buiten dat ik je natuurlijk vaak online heb gezien, heb je me ook aan t begin van mijn wereldbouw tijd toen ik echt noob was geholpen met redstone dingetjes. Ik weet zeker dat je t kan als helper, succes!

Geef een reactie