Nieuwe helper: GewoonBus

Het was al even geleden dat we een nieuwe helper hebben toegevoegd. Vandaag is er weer een persoon bij: GewoonBus!

LaCroft29 en YokiBear zijn vanaf nu geen helpers meer. Wij willen ze bij deze bedanken voor hun inzet. Zij hebben ons letterlijk jarenlang geholpen. En dat terwijl ze nooit een cent hebben gekregen: iedereen op Wereldbouw doet dit puur als vrijwilligerswerk.

Een helper is iemand die ons helpt. Een helper is er vooral voor de chat: een helper kan bijvoorbeeld dingen uitleggen aan nieuwe spelers. Daarnaast kan een helper iemand voor maximaal 24 uur verbannen: als iemand zich op de server niet kan gedragen, kan een helper dus ingrijpen.

Helpers hebben meer tijd over om gewoon Minecraft te blijven spelen dan moderators: als er gegrieft is, hoeven zij dat niet op te lossen. In plaats daarvan sturen ze een bericht door naar de moderators en admins. Dit houdt het spel voor hen leuker.

In ieder geval: veel succes, GewoonBus, en bedankt dat je ons wil helpen!

6 reacties op “Nieuwe helper: GewoonBus

  1. Suc6 bus
    Ik denk dat je deze taak goed kan uitvoeren! (Had dit ook tegen Rutger gezegd dat jij een goed keuze was)

    Hoop dat je blij bent met je nieuw taak.

    Groet Fun

Geef een reactie