Vrolijk Pasen!

Vanaf vandaag kun je de paashaas helpen. De paashaas zit namelijk met een probleem.

Vlakbij het spawnpunt (er staan wegwijzers vanaf /spawn) ligt een grote, onverkende grot. Volgens de geruchten zit deze grot vol met goud. Met dit goud zou de Paashaas eitjes kunnen verven. Maar is er wel genoeg goud in de grot?

Aan jou de taak om het goud te vinden. Zodra je alle drie de plekken gevonden hebt, mag je van de paashaas de paasweide in. In deze weide kun je een beloning ophalen: een uniek paasei.

Vrolijk Pasen!

2016-03-25_10.39.02
De paasweide

13 reacties op “Vrolijk Pasen!

  1. Hij heeft mij die boog laten zien, het klopt. Floordoggy heeft de boog ook gezien, die kan dus ook getuigen dat hij die boog daadwerkelijk had. Ik zit bij DronePi_943 in de klas, dus ik ken hem goed, en ik weet zeker dat hij nooit over zoiets zou liegen.
   Hij heeft dus 2 getuigen: Ik een Floordoggy. Ik zal aan Floordoggy vragen of ze ook echt wil getuigen.

   Bedankt

    1. Daar gaat het niet om, het is een servival server, zelfs ik was een keer gewoon dood toen ik inlogde en ik heb me spullen niet terug gevonden, maar als het een servivalserver is krijg je je spullen ook niet meer, anders moest je een andere server kiezen

 1. Ik was in die paasgrot en in eens ging ik dood in de chat stond dat ik was opgeblazen door een creeper en toen ik me stuff wou oprapen kon ik er niet meer in , omdat het hek dicht was. Kan ik mijne spullen weer terug krijgen?

Geef een reactie