Vrolijk Pasen!

Het is weer Pasen! Zoals elk jaar kun je een Paasei krijgen. Dit jaar moet je normale kippeneieren in een machine gooien, er komen dan Paaseieren uit.

Her Paasei is alleen vandaag en morgen te koop. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om je huis te versieren. Als iemand rechtsklikt op het ei, verschijnt er een berichtje dat dit het Paasei 2015 is. Kan iedereen straks zien hoe lang je al op de server speelt. 🙂

De verfmachine staat achterin de Paasgrot. De ingang van deze grot is achter het standbeeld van de Paashaas. Deze Paashaas is goed te zien vanaf de poort vanaf het spawnkasteel, dus het zal je niet veel moeite kosten om de ingang van de grot te vinden.

Mocht je geen kippeneieren hebben, dan kun je gebruikmaken van twee openbare kippenboerderijen. De eerste is gebouwd in de buik van het Paashaasstandbeeld; eieren worden automatisch in een kist gegooid. De tweede staat naast de machine in de grot, hier moet je zelf de eieren oprapen.

Vrolijk Pasen! Morgen is de Paasgrot ook nog open.

P.S. De Paaseieren van 2014 hadden een bug; de eigenaar van de account had zijn naam en skin gewijzigd. We hebben een oplossing gevonden: als je het ei plaatst en weer oppakt, zal de server het ei fiksen.

Geef een reactie