Moderators op de server

Sinds zondag hebben we twee moderators: just_me1998 en tibo7811. Omdat de beheerder 2zqa minder inlogt en omdat TheBaLENced alleen ’s avonds ingelogd is, hadden we een paar moderators nodig.

Zoals op de meeste servers kun je geen moderator worden als je erom vraagt – wij vragen jou! (Andere eisen zijn: veel op de server spelen, en veel contact met een van de beheerders.) Daarnaast zijn twee moderators voor een kleine server als deze wel genoeg.

Ander nieuws

 • De server zal vanaf morgen ook ’s ochtends open zijn – zie de vorige post.
 • Het thema van de website is bijgewerkt naar het WordPress standaardthema van dit jaar.
 • Binnenkort zal LogBlock geïnstalleerd worden. VanishNoPacket is al geïnstalleerd. Dit moet het leven van moderators en beheerders makkelijker maken.

4 thoughts on “Moderators op de server

  • Moderators hebben toegang tot precies dezelfde commando’s als admins. We moeten ongelooflijk voorzichtig zijn met het toekennen van die rechten.

   Het idee van een ‘tussenrank’ die wel kan /bannen en /kicken maar verder niets (dus ook /pardon niet) bestaat nog steeds. Eén idee is om de tussenrank ook een [Moderator]-prefix te geven, zodat er voor spelers geen verschil is, maar dat er voor ons geen risico is. Een ander idee is om de hele Moderator rank alleen die rechten te geven. Op die manier kan er een wat groter Moderatorteam gevormd worden.

   Bovendien is de rank van tibo en just_me ook helemaal niet definitief – als zij de rechten niet gebruiken (ze grijpen bijvoorbeeld niet in als er gegriefd is) -best – maar dan is er ook geen reden om de rank nog te houden.

 1. dus zou het wel of niet mogen?
  want ik wil het heel graag.
  En als ik zou “cheaten” zou dat behoorlijk dom zijn want dan heb ik eeuwen verspild aan (meestal) mooie dingen bouwen en dan word ik geband….
  maar heel erg bedankt ‘als’ het mag

 2. Waarom wil je het Kobbe? We hebben op dit moment geen mods meer nodig.

  Verder heb je niks aan ‘moderator’ status, het is alleen maar extra werk.

  Ik zal het er met Rutger en Marijn nog een keertje over hebben, als je nog steeds mod wil worden.

Geef een reactie