WretcherBoy: geband door balanced

Wereldbouw Forums Ban aanvechten WretcherBoy: geband door balanced

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #977

  Hallo,

  Ik ben WretcherBoy, moderator op de server en permanent geband vanwege vliegen.
  Ik ben me nadat ik weer herbenoemd ben tot moderator nog strikter aan de regels gaan houden, daarom schrok ik toen ik zag dat ik een permanente ban heb vanwege vliegen!
  Ik ben er zeker van dat, als ik vlieg, onzichtbaar ben! Het kan zijn dat ik dit vandaag 1x over het hoofd heb gezien, maar daar ben ik me dan niet bewust van geweest.

  Laat ik afsluiten met te zeggen dat ik het jammer vind dat ik zo weinig krediet heb bij mijn mede moderators. Ik hoop daarentegen snel terug te keren in de server, want op gebied van activiteit en het helpen van nieuwe mensen sta ik hoog aangeschreven.

  Ik hoop op een positieve uitslag.

  Met vriendelijke groet,

  Wretcher

  #978
  jeffrey376
  Deelnemer

  Jo Wretcher,

  Ik hoop dat je pardonned wordt, er zijn al te weinig goede bouwers en het zou zonde zijn er dan één kwijt te raken, ik duim voor je!

  #979

  Bedankt jeffrey, voorlopig heb ik nog niets gehoord en ik heb nog steeds een permanente ban. Ik hoop dat ik pardonned wordt, want ik weet zeker dat ik nog veel voor de server kan betekenen 🙂

  #980
  Lennart
  Sleutelbeheerder

  Je zei als een reactie op de poll: Willen wij een nieuwe wereld? dat je vanished was, maar je droeg diamanten armour. Ik weet bijna helemaal zeker dat je vloog vlak voordat je uitlogde, maar ik heb daar geen bewijs voor (ik was niet op tijd met het nemen van een screenshot), en als je mij al had gezien lijkt het me vreemd dat je ging vliegen.

  Je hebt waarschijnlijk wel gelijk dat je meer krediet verdient vanwege alles wat je voor en op de server gedaan hebt, dus ik heb besloten je weer te unbannen. Wel ben je nu weer helper in plaats van moderator. Ik hoop dat je dat niet erg vind.

  Het spijt me trouwens voor de late reactie op de thread.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.