winkel ingenomen

Wereldbouw Forums Ban aanvechten winkel ingenomen

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #6690
  tduck1
  Deelnemer

  ik ben na een lange break van mc weer terug op de server dus ik dacht even mooi verder aan de shop te beginnen maar toen ik mijn shop binnen kwam zat er iemand anders in dus heb ik het bij ItzYaNikki gemeld ik was er een beetje geïrriteerd door omdat er gewoon nog spullen instonden en die zijn nu weg dus heb wat dingen weg gehaald daardoor heb ik nu een warn gehad. ook vind ik het een beetje een slechte zaak want er is niks laten weten of eventjes netjes gemeld dat iemand anders mijn shop nu heeft ik eis graag dat hij/zij die de shop heeft ingericht een andere shop gaat vinden en ik eis ook mijn spullen terug die er nog instonden ik hoop dat dit duidelijk is en voortaan netjes word aangegeven en niet zomaar ja haal maar Tduck zijn spullen weg en bouw de shop maar. ik zie graag een reactie tegemoet komen en dan graag door een van de owner’s.

  Met vriendelijke groet Tduck1!

  #6691
  itzyanikki
  Deelnemer

  hey tduck1

  graag wil ik 3 dingen duidelijk maken.
  1. je hebt nooit vermeld aan mij dat je oude spullen er nog stonden. dit was meer dan 30 dagen geleden dus ik kon dit niet terugzien.
  2. ik heb je uitgelegd wat er is gebeurd naar mijn kennis. als jij besluit niets met die kennis te doen dan is dat niet mijn probleem.
  3. ik heb al doorgegeven in personeel dat ze in het vervolg beter een bericht kunnen doen naar de spelers waar het om draait.

  je hebt het recht om boos te zijn, maar ga dan niet de shop van een nietsvermoedende speler kapot maken.

  mvg,
  itzyanikki

  #6692
  tduck1
  Deelnemer

  vind jij het dan aardig als ik bijv je winkel inneem en mijn spullen er in dump, het is nog steeds mijn winkel

  #6693
  itzyanikki
  Deelnemer

  Zoals ik je vanmiddag ook al heb uitgelegd, ik ben afgelopen weken afwezig geweest ivm persoonlijke redenen. Ik heb je ook gezegt dat ik niets van het winkelsysteem af weet aangezien ik nieteens in de groep zit. Ik heb vanmiddag met Tylon3T gesproken en hij had mij uitgelegd wat er gebeurd is. Ook heb ik aangegeven dat je bij een andere moderator moet zijn om een nieuwe shop te beginnen.

  Als er iets gebeurd dat jij niet aardig vindt, kan je dat niet afreageren op iemand die er niets mee temaken heeft (de nieuwe shopeigenaar).

  Daarnaast heb je zelf toegegeven dat je de shop hebt gemolt en heb je hiervoor de consequenties gehad.

  #6695
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Ik heb op de server nog even met Tduck gepraat. Even voor de meelezers: we halen winkels waar niks verkocht wordt leeg, zodat anderen er wat kunnen gaan verkopen. Blijkbaar was ik vergeten om Tduck een berichtje daarover te sturen.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.