Plugin

Wereldbouw Forums Algemeen Plugin

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #1017

  Ik speel nu al 2 maanden op je server (dankzij 2zqa) en het bevalt heel goed.
  Nu heb ik zelf ook een server en ik zou het heel cool vinden als ik daar ook een shop kan maken net zoals in jou server( met een chest onder de sign en daar zitten de items in, en met /hand enz.). Ik heb al een plugin gevonden die jij hebt gemaakt en hij bevalt goed (better enderchest) en ik gebruik hem vaak. Het zou top zijn als je een plugin zou kunnen maken met die chesten en buy signs. En die je of op zou kunnen sturen naar dit e-mail addres of anders meteen op bukkit zetten. Of een plugin maken met de punten per 10 minuten en dat warps enzo punten kosten.

  Max(dgmbroeders)

  #1018
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Hallo Max,

  De winkels maken onderdeel uit van OnzeServerPlugin, een plugin speciaal ontworpen voor onze server. De plugin is gemaakt voor onze server en zal nauwelijks op andere servers werken, tenzij je precies dezelde ranks gebruikt. Voor de punten geldt iets dergelijks.

  Er zijn echter goeie plugins beschikbaar die OnzeServerPlugin kunnen vervangen. OnTime kan op gezette tijden punten en nog veel meer geven aan spelers. Voor winkelplugins zijn er nog veel meer beschikbaar. Zie hier. Probeer er een paar uit en kijk welke het beste bevalt. Warps die geld kosten zijn ook mogelijk, zie xWarp.

  Ik heb geen tijd en zin om apart een plugin voor een andere server te maken. Als je een echt unieke server wil zul je zelf moeten leren programmeren. Je zit op het VWO, ik weet zeker dat je het kan. Als je liever een server precies zoals de onze hebt, dan ben je welkom om hier te spelen. 🙂

  Nog veel succes met je server,

  Rutger

  P.S. Er zijn een paar kleine overtredingen van de regels door jou geconstateerd (anti-AFK en het slopen van wat hout). Kan je daar alsjeblieft mee ophouden?

  #1019

  Dankjewel hier kan ik weer een tijdje mee verder! En ik ga denk ik wel progammeren maar ik heb best weinig tijd in verband met school :(……… ik ben wel van plan het in ieder geval te gaan proberen.

  Over de P.S: Ik WIST niet wat griefen was en dus dacht ik dat ik het mocht slopen maar ik heb t inmiddels al terug gegeven en ook mijn afk system zal ik niet meer gebruiken( is al weg ).

  Bedankt voor de post!

  Max

  #1020
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Veel succes met je server!

  P.S. Is goed.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.