PB Minigame Toernooi #1

Wereldbouw Forums Algemeen PB Minigame Toernooi #1

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #6347
  UberTeun
  Deelnemer

  Dames, heren en koekeperen,

  Het is bijna zover, de officiële opening van het minigame district van Pleasure Beach. Om dit te vieren organiseer ik een toernooi op de openingsdag. Zondag 30 mei om 14:00 barst de strijd los om wie als allereerste de kampioenstitel te pakken krijgt!
  Wil je meedoen? Lees dan eerst even de informatie hieronder en laat dan een reactie achter of stuur mij een berichtje in discord. Het liefst voor zaterdag, dan kan ik een schema maken zodat je niet elke keer tegen of met dezelfde mensen moet.

  We starten dus om 14:00 en spelen dan 10 minigames. Welke? Dat hoor je op de dag zelf! Afhankelijk van het aantal deelnemers en hoe soepel alles verloopt zal het naar verwachting zo’n 2 tot 3 uur duren.
  Ik zou het heel fijn vinden als jullie samen met mij in een spraakkanaal in de Wereldbouw discord zitten tijdens het toernooi. Dat maakt het voor mij een stuk makkelijker om uitleg te geven en ik denk ook dat het leuk is om elkaars reacties te kunnen horen of te kunnen overleggen met je team. Heb je geen discord of wil je niet in het spraakkanaal (mag desnoods ook met microfoon uit!), laat dat dan ook weten, dan zorg ik dat je eerst andere mensen een keer ziet spelen voordat je zelf aan de beurt bent. Daarbij staan er ook overal boeken met de regels van de minigames dus die kun je ook doorlezen tijdens de uitleg.

  Behalve de eer, zijn er zijn uiteraard ook daadwerkelijke prijzen voor de winnaars. Maak het elkaar moeilijk!

  Dus… als je wilt meedoen, doe je het volgende:
  Stuur hieronder of direct aan mij in discord een bericht dat je meedoet, of je wel of niet in het spraakkanaal komt en of je specifiek met een andere deelnemer de team-minigames wilt doen.

  Heb je nog vragen? Die kun je altijd stellen, ook op de server zelf.

  Hopelijk zie ik jullie zondag!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.