Onterecht Verbannen

Wereldbouw Forums Ban aanvechten Onterecht Verbannen

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #5813
  sovietlijm
  Bijdrager

  Ik vind het onterecht dat ik verbannen ben op de minecraft server voor een referentie naar de ‘Blue Whale Challenge’. Dit is vrij absurd door het feit dat ik en het ‘slachtoffer’ dezelfde leeftijd zijn en het persoon geen klacht had ingediend of gesuggereerd had dat hij/zij de interactie niet comfortabel vond. De verwijzing was overduidelijk komisch bedoeld. Overigens gaat er veel fake news rond over het onderwerp.

  Vriendelijke groet,

  Liam

  #5814
  dirkbraakman
  Bijdrager

  #FREEGROENICE

  #5817
  Lars17_
  Bijdrager

  Goedenavond.

  Ik laat je ban staan omdat je tegen een 12 jarige jongen een zelfmoord challenge aan het aanpraten was. En mensen hoeven niet een klacht in te dienen. Als wij vinden dat je over de streep bent gegaan kan je gewoon een ban krijgen

  #5825
  bubblebattle
  Bijdrager

  Goedemiddag mannen,
  De blue whale challenge is ondanks zijn onschuldigheid toch een erg gevoelig onderwerp. Aanpraten is dus ondanks niet de bedoeling. Ik mag niet veel praten omdat ik niet op de server kan (permban).
  Nog is het niet de bedoeling.
  Er waren echt mensen die de challenge deden, en dus ook zelfmoord pleegden. Het is minder erg dan het ‘k-woord’ maar nog waren er ook mensen die er onder leden.

  Bedankt voor de functie van een discussie.
  Erg leuke feature

  BubbleBattle

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.