Ondemocratische uitsluiting van kippenboerderijen

Wereldbouw Forums Algemeen Ondemocratische uitsluiting van kippenboerderijen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #6567
  blazzz2000
  Deelnemer

  Beste dames, heren en andersgeïdentificieerden

  Sinds 21 september 2013 ging er een nieuwe wet in op de server: eieren gegooid door dispensers zullen geen kippen meer spawnen. Volgende argumenten werden gegeven als reden.
  – Legbatterijen zijn in Nederland verboden sinds 2012.
  – Lag op de server.
  – Dierenleed.
  Vanuit deze argumenten is er maar 1 serieus argument namelijk: de lag. Op het einde van het bericht dankt men ons voor het begrip, maar bij mij is dat ‘begrip’ alles behalve aanwezig.
  Bij deze mijn pleidooi voor een afschaffing of versoepeling van deze maatregel:

  1) 1 van de standpunten van de server luidt: ‘survivalserver met Minecraft 1.18 zonder cheats, pvp of griefen.’ Het maken van farms, aldus ook kippenfarms, zijn daarbij onderdeel van het spel en zouden niet uniek geëxcommuniceerd mogen worden van de rest. Deze farms zijn ook niet de enige die massa’s lag veroorzaken en daarbij is het dus strafbaar voor discriminatie.

  2) Er zijn 100’den manieren om lag te voorkomen op de server bij kippenboerderijen. Je kan je farm zodanig aanpassen dat hij ook geen lag kan veroorzaken, door de farm 100% reduceerbaar te maken bijvoorbeeld.

  3) ‘Alvast veel plezier op de server! We hopen je gauw te zien.’ is een andere quote van de server. Plezier wordt echter ontnomen als je farms maakt die uiteindelijk niet werken. Een video ter illustratie: https://www.youtube.com/watch?v=xvFZjo5PgG0

  Mijn besluit is dus het volgende: ik wens een versoepeling voor kippenfarms op de server die als volgt luidt: ‘Kippenboerderijen met behulp van dispensers zijn toegestaan op voorwaarde dat ze geen lag veroorzaken’. Ik hoop dat anderen zich hier ook in kunnen vinden en bij deze mij pleidooi.

  Met vriendelijke groeten
  BLaZzz2000, bouwmeester, groepsleider GoudenCarolussen

  #6568
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Dit kwam nog uit de tijd dat dieren beschermd waren tegen alles: lava, vuur, verstikking, etc. Nu is dat niet meer zo. Vanaf morgen kun je daarom weer kippen spawnen uit dispensers. 🙂

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.