Minecraft login werkt niet

Wereldbouw Forums Off-topic Minecraft login werkt niet

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #622
  wouters2
  Deelnemer

  ik wou op de server, en ging inloggen. ik was er 100% zeker van dat ik het juiste gebruikersnaam en WW intypte. maar.. hij zei: login failed. ik heb het op nieuw gestart, log weer in: en weer login failed. inmiddels al 100x gedaan. ook heeel vaak com opnieuw opgestart, en 100 forums bezocht, alle tips uitgevoerd, en ALLEMAAL werken ze niet. inloggen via de site werkt óók niet. dan zegt hij dat het WW fout is. ik drukte op Password vergeten, gebruikersnaam vergeten en e-mail vergeten, en er werd een mail gestuurd. maar… het wachtwoord, gebruikersnaam, en e-mail adres was goed! en ik heb écht het goede wachtwoord ingetypt. ik kan wel offline spelen, maar dan kan ik niet op deze server, en ook op geen enkele andere server : ( . en dat terwijl ik singleplayer háát ( : P ) . kan iemand mij plz helpen?!?! straks kan ik gewoon nooit meer minecraften!

  #625
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Wat vervelend!

  Je account is nog steeds premium.

  De Minecraft launcher heeft een hekel aan letters als éäûø enzovoort. Ik hoop dat die niet in je wachtwoord staan.

  Er kan ook een virus op je computer staan, dat steeds je wachtwoord in je lastlogin bestand (dat wel héél zwak is beveiligd en dus zo gekraakt kan worden) leest en wijzigt naar iets wat de hacker meer bevalt.

  Virusscanners kunnen helpen, maar een kwaadaardige Minecraft-mod/tool zullen ze niet snel vinden: een bestandje uit %appdata% lezen en gegevens versturen doet vrijwel elk programma. Scan dus je computer en verwijder alle Minecraft mods/tools voordat je je wachtwoord weer reset.

  Virussen kunnen nog een stap verder gaan en je Minecraft.exe (of een ander bestand) wijzigen. Ik raad je aan alle Minecraftbestanden, met uitzondering van de saves en screenshots, te verwijderen.

  Tot slot, als dit alles niet werkt, kun je hier de situatie proberen uit te leggen.

  #626
  wouters2
  Deelnemer

  Inmiddels wachtwoord via mail gereset. Deed het toen weer. Maar als je op je mobiel kijkt, dan zie je bij de forums een smal strookje tekst, en als je een nieuw bericht typt, kan me de helft van de tekst niet zien.

  #745
  wouter
  Deelnemer

  hey rutger, het probleem was dat ww te zwak was!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.