Minecraft Account doet het niet

Wereldbouw Forums Off-topic Minecraft Account doet het niet

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #4941

  Hallo allemaal,
  gisteren wilde ik inloggen op Minecraft, ik opende de launcher en ik werd gwn instant uitgelogd, ik heb niet op uitloggen geklikt ofzo.
  Ik probeerde in te loggen, maar hij zei dat het een onbekend email adres of wachtwoord is. Ik heb dit een paar keer geprobeerd. Werkte niet. Ik heb een mailtje gestuurd naar de customer service en wacht nog op antwoord. Maar ik heb gekeken op andere forums, en een heleboel mensen hebben nooit antwoord gekregen van de customer service.
  Het vervelendste is nog: Het emailadres waarop ik Minecraft heb geregistreerd, dus ook waar mn transactie ID op staat en het emailardres reset mailtje, dat is met de tijd verwijderd, dus daar kan ik ook niet meer bij.
  Ik zou natuurlijk gewoon een nieuw account kunnen kopen, maar daar voel ik niet echt voor. Met zeker 150 euro aan ranks erop, 3/4 jaar aan stats op servers allemaal verspild.
  Of zou mijn account gehackt zijn?

  Weet iemand hier wat er aan de hand is? Is er een hack-wave bezig ofzo??

  Alvast bedankt,
  PretMetInternet.

  #4942
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo,

  Ik heb dit probleem laatst ook gehad, ik kon een paar dagen niet inloggen en toen ineens deed mijn account het weer. Ik moest ern paar dagen wachten totdat mijn account het weer deed. Waarschijnlijk is dit ook het probleem bij jou, dus paar dagen wachten en dan doet die het weer (als het goed is)

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  #4943

  Heb dit probleem ook gehad laatst, heb Minecraft opnieuw geinstalleerd en deed t weer.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.