MC Server

Wereldbouw Forums Off-topic MC Server

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #3794
  ate0910
  Deelnemer

  Ik wil graag zelf een server en mijn vraag is hoe portforward je een port ik weet dat je je IP4 adress voor het IP moe gebruiken maar heb al vaak gekeken op youtube maar het werkt niet mijn vraag is Wat moet ik doen?

  Gr. ate0910

  #3796

  Hoi Ate0910,

  Ik kan je hier niet zo bij helpen.
  Ten eerste zal ik even willen weten welk routertype je hebt en bij welke provider je zit. Want bij elke router is dit weer anders en jouw router is de mijne niet.

  Mvg,
  MarkBorninkhof

  #3797

  Ik kan je ook wel even helpen met TeamViewer, dan spreken we een tijd af dat we elkaar zien op WereldBouw en in msg stuur ik je dan een link. Download dit programma en open het. (Je hoeft niks te installeren.) Dan stuur je me in msg je gebruikersnaam en wachtwoord die je ziet als je het programma hebt geopend. Dan kan ik je pc bedienen (je kan de sessie zelf altijd afbreken en ik ben te vertrouwen) en dan help ik je even. Dan zullen we tijdens de sessie verder praten in een kladblokvenster. Na de sessie kun je het besyand weer verwijderen.

  Mvg,
  Mark

  #4893

  Ik ben net een nieuwe server aan het maken en ik heb een vraag ik heb ook fe enzo maar ik weet niet hoe het werkt zou misschien iemand van jullie het uit kunnen leggen en zou ik misschien ook die plugin van jullie kunnen krijgen want dan is de server helemaal compleet ik zou er heel erg blij mee zijn

  #4894

  Of zou je eventuel zoon plugin voor ons kunnen maken????maar dan ook met zoon nederzetter of met een andere naamzouwel leuk zijn

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.