Zich misdragende mods

Wereldbouw Forums Algemeen Zich misdragende mods

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 19)
 • Auteur
  Berichten
 • #987

  mods moeten niet hun powers gebruiken om met anderen te kutten… daarom wil ik ook even melden dat tibo (of wretcher als een helper dat kan) naar mij toe ging met vanish en een heleboel skeletons en daarna zombiepigman spawnde bij mij… ik snap best dat mods zich soms vervelen maar ga dan geen andere mensen lastigvallen.

  #988

  er is gelukkig niets gebeurd omdat ik snel uitlogde maar ik was net lekker aan het bouwen en het is zeer vervelend en slecht voor t vertrouwen in de mods wat er eigenlijk moet zijn.

  #989

  ok nog een keer toen ik daarna weer inlogde

  #990

  en nu cave spiders. martonelem (ofzo) en laulo[nogiets] zijn er al door dood gegaan. ik vind dit niet kunnen.

  #991

  en ik hoop dat er snel iets aan gedaan word

  #992

  Waar heb jij het over. Ik heb dit nooit gedaan en ik zal het ook doen. Volgens mij wil jij zelf graag mod worden en wil je mij daarom afzetten. Dit slaat echt nergens op.
  -Tibo

  #993

  Nooit doen bedoelde ik 😛

  #994

  en nu ben ik voor een week geband omdat ik tegen hem mijn verdenkingen uitte. toen begon iemand (ody nogwat) zich er mee te bemoeien. hij zei ik ga en ga vrienden zoeken op minecraft. toen zei ik ik zal je missen *niet* en toen werd ik door tibo geband wegens “niet zo brutaal jij” nadat ik hiervoor een discussie had die zij wilden vermijden.

  #995

  @tibo dit kan alleen een mod en jij bent de enige die daarvoor online was en bovendien de enige die redelijk vaak online is. Als jij zoals je zegt je wachtwoord aan anderen hebt doorgegeven ben jij gewoon verantwoordelijk voor wat er gebeurd, net als dat jij iemand in je auto laat rijden en die begaat een snelheidsovertreding, dan krijg jij als je niet kan bewijzen dat iemand anders het heeft gedaan gewoon de boete

  #996

  maar ik hoop dat een admin boven water kan halen wat er is gebeurd.

  #997

  ik wil bovendien helemaal geen mod worden. ik ben niet vaak online en heb helemaal geen zin in al dat gezeik van mensen die iets te zeuren hebben.

  #998

  Nou, sorry voor wat ”ik” deed. Ik pardon je zometeen en ik zal ook m’n wachtwoord veranderen. Ook sorry voor de discussie van daarnet -Tibo

  #1000

  ok zal ook de post in ban aanvechten verwijderen.

  #1001

  ben trouwens nog niet gepardonned

  #1002

  Nu als het goed is wel. -Tibo

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 19)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.