ik heb geen idee waarom ik ben beband

Wereldbouw Forums Ban aanvechten ik heb geen idee waarom ik ben beband

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
 • Auteur
  Berichten
 • #2357
  ate0910
  Deelnemer

  ik ben geband heb geen idee waarom Rutger je zegt dat ik een farm heb gesloopt maar bij wie en als dat kon je moet het beschermen en welke deur bij ChunB want daar weet ik niks van

  en ben ik voor even geband of voor altijd?

  is fabianvangrol mijn vriend ook geband??
  wil je even antwoorden!

  #2358
  fabianvangrol
  Deelnemer

  Waarom heb je hem geband dit is nu al me tweede vriend op de server kon jij niet weten maar ik hou hem in de gaten en hij doet echt niks en anders wil ik het bewijs zien dat hij iets doet ik heb geen bewijs maar jij wel en ik heb vertruowen in hem dat ie niets doet dus kom op met dat bewijs

  #2359
  fabianvangrol
  Deelnemer

  Op ja stuur het bewijs maar op naar fabianbangers@gmail.com

  #2360
  fabianvangrol
  Deelnemer

  kom op reageer geef me dat bewijs

  #2361
  2zqa
  Sleutelbeheerder

  Uhm, je zinnen zijn een beetje krom maar zover ik ze begrijp heb je een farm gesloopt en nu wil je bewijs daarvoor?! Niemand die zegt dat wij dat moeten leveren. Als wij zien dat jij gegriefd hebt heb je de regels overtreden en dus hebben wij het recht om je toegang tot de server te ontnemen.

  #2362
  fabianvangrol
  Deelnemer

  ja maar als jullie kunnen zien dat hij gergriefd heeft dan kan jij tog ok bewijs gevenwand jullie kunnen ok kijkken en anders vertrouw ik niet dat jullie het van iemand zien en dat jullie gewoon iemand uitkiezen om the bannen

  #2363
  fabianvangrol
  Deelnemer

  en jullie doen bij zo veel mensen unbanen dus waarom niet bij ons ??????

  #2364
  ate0910
  Deelnemer

  ehhm ik snap je maar ik heb geen idee waarneer het was en ik grief echt niet en je moet je gebouw toch wel beschermen! ik duik me zelfs in de info van de server ik heb vanochtend zelfs alle kaarten uitgeprint! en ik lees elke avond info en bekijk de kaarten!
  en nu heb ik geen idee waarneer en wat ik het heb gedaan!

  alsjeblieft laat me er op ik zou nog liever alle spullen inleveren en opnieuw beginnen!

  PS:kun je foto’s sturen van de farm en de deur?

  groet ate0910

  #2365
  ate0910
  Deelnemer
  #2366
  ate0910
  Deelnemer

  En ik wordt geband voor altijd en ik zie zo veel mensen die voor een bepaalde tijd zijn geband!

  #2367
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Paar foto’s:

  Deur:

  Farm:

  Ik zal erover denken je ban in te korten, moet ik over overleggen met het personeel.


  Fabian: jouw gedrag bevalt ons helemaal niet. Wereldbouw is geen openbaar plein, waar je alleen na een rechtszaak geweigerd mag worden. Er bestaat niet zoiets als een recht om op onze server in te loggen. Het is helemaal aan ons wie wij op onze server toelaten.

  Wij verbannen geen mensen om ze te straffen. Wij verbannen geen mensen om hen of anderen te pesten. Wij verbannen mensen als zij de orde op de server verstoren, wat het voor de anderen minder leuk maakt. De regels zijn streng op deze server, wat leuk is voor de mensen die zich toch wel aan de regels houden, en niet leuk voor de mensen die de regels soms overtreden. Er zijn genoeg andere servers die minder streng zijn; wij hebben ervoor gekozen een strenge server te zijn.

  Wij unbannen mensen als wij ofwel een fout hebben gemaakt, ofwel als wij het voordeel van de twijfel aan iemand geven, ofwel als wij erop vertrouwen dat iemand zich in de toekomst beter zal gedragen.

  Vragen om een unban van iemand anders heeft alleen in het geval dat wij een fout gemaakt hebben. Dit is hier niet het geval. Zelfs al zou je beleefd hebben geïnformeerd naar de situatie, dan nog zou het niet hebben geholpen.

  #2368
  ate0910
  Deelnemer

  Bedankt!!

  Dat jullie er over gaan denken over ee tijdelijke ban en willen jullie het even melden of ik een tijdelijke ban krijg of een onijdige ban!

  #2370
  ate0910
  Deelnemer

  willen jullie iets melden als jullie iets weten?

  alvast bedankt!

  #2372
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Ik heb je ban omgezet naar een tijdelijke ban van nog een week.

  Laat voortaan de spullen van anderen heel! Het kost ons vrij veel tijd om dit soort kleine vernielingen op te ruimen, vandaag was ik weer een uur bezig met dergelijke vernielingen.

  #2374
  ate0910
  Deelnemer

  bedankt!

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.