Gebanned wegens stelen

Wereldbouw Forums Ban aanvechten Gebanned wegens stelen

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #5607
  Yacer
  Bijdrager

  Goeiedag,
  Mijn MC naam is _Yacer_ en ik ben verbannen wegens stelen. Ik ben verbannen door Tjbs. Ik zal mijn kant van het verhaal uitleggen.
  Ik was woensdag de 4e aan het spelen en een oude vriend Thhc kwam online. Ik startte met hem een gesprek op discord. Na wat rondneuzen door Thhc zei hij dat hij in de ‘/home’ van volgens mij laro… was. Hij was helemaal bewonderd dat hij in sommige chesten van hem kon kijken en dat er aparte bordjes op stonden. Ik was dus naar hem ge-tped (als je dat zo typt) uit interesse wat hij nou bedoelde. Het was inderdaad waar je in sommige chests kon kijken. Echter kan ik mij niet heugen dat ik er iets uit heb gehaald. Ik zie het nut ook niet om te stelen als ik al een x aantal jaren actief ben hierop. Als laro… iets mist, moet het in Thhc’s handen zijn, want ik heb oprecht niks gestolen. Dit is mijn kant van het verhaal.
  Met vriendelijke groeten,
  Yacer

  #5616
  Yacer
  Bijdrager

  Heyy Rutger/admins,
  Ik vroeg me af of mijn aanvraag goed is aangekomen. Ik ben desondanks al een week gebanned zonder antwoord. Ik hoor graag van jullie.
  Met vriendelijke groet,
  Yacer

  #5617
  tjbs
  Moderator

  Dag,

  Ik zie je bericht nu pas. Volgens mij heb je geleerd dat aan andermans zn spullen zitten serieus wordt genomen. Nu ben je ook al bijna een week geband dus ik vind dat je weer op de server mag komen.

  Ik zal je morgen een unban geven.

  Groetjes,

  Tjbs

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.