Geband door TheBaLENced

Wereldbouw Forums Ban aanvechten Geband door TheBaLENced

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 16)
 • Auteur
  Berichten
 • #888

  Vandaag (maandag, 19 augustus) probeerde ik op de server te joinen, tot er stond dat ik geband was, omdat ik rails gegriefd had. Ik zou natuurlijk allemaal leugens kunnen vertellen dat het niet zo was. Maar ik geef het gewoon toe. Jullie zullen vast wel afvragen waarom ik deze daad begaan ben. De reden hiervoor was omdat ik vond dat de rails het landschap verpestten. Niet omdat ik al deze items wilde bemachtigen.
  Ik hoop dat jullie begrip hebben voor deze actie en als ik ge-unband word krijgt de vorige eigenaar van de rails natuurlijk deze items terug.

  Groetjes,

  Joeri, aka Joeri99

  #889

  Ik zal het even bespreken met de admins.
  -tibo7811

  #890
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Uiteindelijk is Joeri weer toegelaten op de server.

  Als je (of iemand anders) in het vervolg een lelijke spoorbaan tegenkomt, kun je de baan beter verleggen: graaf een nieuwe tunnel ondergronds en veplaats alle rails. Weghalen is niet toegestaan, een stukje omleiden is dat wel.

  Alle rails die je hierdoor gekregen hebt moet vernietigd worden – TheBaLENced had nieuwe rails gespawnt om de spoorlijn te herstellen.

  #892

  Hallo, ik ben het weer. Ik weet deze keer niet waar ik “gegriefd” heb ofzo, misschien 1 blokje gras om te kijken waar ik kon bouwen, maar ik ben alweer geband. Kunnen jullie vertellen wat ik gegriefd heb? Want ik heb geen idee.

  #893

  Oh ja en als jullie denken dat ik bij ajax_stijn gegriefd hebben, klopt dat niet, want hij had me bij hem geallowed en ik moest iets voor hem bouwen. Als jullie me niet geloven kunnen jullie je neef vragen. (Ik ken Stijn van school)

  #894
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Volgens Lennart/TheBaLENced had Wretcherboy jou op iets betrapt. Marijn/2zqa heeft Wretcherboy om wat uitleg gevraagd. We wachten daar nog op. 🙂

  #895

  Joeri99, Ik kreeg gisteren (de 21e) een melding van realminecrafters. Er waren 2 hekjes gesloopt en 4 schapen vermoord. Ik heb daar dus een onderzoekje gedaan en zag dat de “beschadigde” plek voor het laatst was bijgewerkt door Joeri99.

  Meer kan ik er niet aan toevoegen.

  #896
  wouter
  Deelnemer

  The hoi allemaal ik reageer van uit engeland

  #897

  Nu wordt het allemaal weer helder voor me… Ik was geïnteresseerd of dat hok protected was en heb die hekjes dus inderdaad gegriefd. Het was niet mijn bedoeling dat de schapen weg zouden lopen (want ik kan me er niet aan herinneren dat ik ze gekilld heb) of dat iemand anders ze dood zou maken. Uit domheid en vergeetachtigheid ben ik dus vergeten de hekjes terug te plaatsen. Als ik terug op de server zou mogen komen, zou ik de schade graag vergoeden. Maar ik snap ook dat jullie me niet zouden unbannen, na deze twee voorvallen. Ik wens jullie nog veel plezier zonder mij op de server… 🙁

  #898
  Lennart
  Sleutelbeheerder

  Omdat dit al je tweede kans is wordt je niet meer geunbannt. Het kapot maken van iemand anders hekjes is griefen, zeker als daardoor zijn dieren kunnen weglopen.

  #900

  Dit is niet opdringerig bedoelt, maar het is toch niet echt een permanent ban? Een maand of zo, toch? Ik zou het heel erg waarderen, want ik speel de laatste tijd heel graag op deze server.

  #904
  Lennart
  Sleutelbeheerder

  Het is echt een pernamente ban. Je hebt al een tweede kans gehad, dus we verwachten nu niet meer dat jij gaat veranderen, dus blijft deze ban pernament.

  #912

  Naja, als het echt mijn bedoeling was mensen verdrietig te maken, had ik wel grote delen van huizen gegriefd, 1×1 torens gebouwd en bordjes achtergelaten met onaardige woorden. Ik vind het belachelijk dat je voor 2 blokjes geband wordt.

  #913
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Even voor alle duidelijkheid:

  Eerst heb jij andermans spoorbaan weggehaald. Verschrikkelijk veel ijzer heb jij gesloopt. Je hebt de blokken onder de rails weggehaald omdat de rails zelf niet te slopen was. TheBaLENced heeft alles weer kunnen opbouwen. En waarom? “Omdat het landschap verpest werd.”

  Vervolgens ga je iemands anders hek slopen. Je hoort sowieso niet zomaar een huis te betreden als dat huis is afgesloten (tenzij je een zwaarwegende reden hebt), zeker niet het hek te slopen en al helemaal niet het ook nog eens zo te laten zodat de dieren weg kunnen lopen.

  Wij hebben helaas geen andere keus dan jou van de server te verwijderen – spelers die zomaar andermans gebouwen slopen zijn niet welkom.

  #914

  oké, het is duidelijk, dat ik een idioot ben. Het spijt me en ik accepteer dat jullie me geband hebben. Kunnen jullie als Stijn (ajax_stijn) online is bij /home joeri99 van mijn kisten de lockettes eraf halen en tegen Stijn zeggen dat deze items voor hem zijn.

  p.s. Sorry voor de spam.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 16)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.