elitexteam hotel

Wereldbouw Forums Ban aanvechten elitexteam hotel

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 31)
 • Auteur
  Berichten
 • #1701

  het spijt me heel erg dat ik het hotel van elitexteam heb gesloopt ik grief nooit maar dit was echt niet expres bedoeld elitextreem bied ik de volledige exsuces aan maar asjeblieft mag ik weer op de server..

  #1702

  rutgerkok asjeblieft het spijt me echt heel erg

  #1703

  Toch leuk dat je zijn naam blijft veranderen, lol

  #1705

  tibo pls mag ik er weer op het is voor het eerst dat ik heb gemold en het is de laatste keer

  #1707
  Roelvg
  Lid

  Ik snap dat het moeilijk is maar ik heet toch echt ELITEKCTTEAM.
  En voor de rest je hebt mijn huis al eens eerder vol met dirt gestopt.
  Dus dat is niet waar wat jij zei, daar was tibo7811 ook bij.

  #1710

  ELITEKCTTEAM ik heb je huis maar 1 keer gemold de andere keer had ik je samen met dennis (freakie12) getrolt dat is geen slopen
  en ik heb heel erg spijt van mijn actie ik wil je huis wel weer op bouwen en van mijn eigen spullen het afmaken of er iets bij doen.

  #1711

  rutgerkok kan jij me asjeblieft weer unbannen ik heb echt spijt en het zal nooit meer gebeuren

  #1713

  1 ding dit gaat denk ik ten koste van mij maar ik ben veel vaker gebant en terug gekomen en thomas (frachlitz001) is pas 2 keer gebant

  #1715
  2zqa
  Sleutelbeheerder

  Ik denk niet dat het een goed idee is om je te unbannen voorlopig. Je kan wel zeggen dat je niks meer stukmaakt maar daar hebben wij niks aan. Ik denk dat je je lesje maar eens moet leren.

  #1716

  maar dat heb ik ook echt waar ik zal nooit meer wat doen maar ik vind jullie server echt super tof de leukste van allemaal en ik heb geleerd. ik weet dat griefen slopen of wat dan ook niet mag maar ik heb mijn les geleerd en zal nooit meer iets doen wat niet mag beloofd erewoord je mag me nog een tijdje bannen maar zou ik er wel weer op mogen?

  #1717

  is er dan niks dat ik ervoor kan zorgen dat ik er weer op mag? behalve wachten

  #1718
  Roelvg
  Lid

  Frachlitz001 ik snap 1 ding niet, je vind het de leukste server(vind ik zelf ook) maar waarom verpest je de server dan?
  Herorondeel er kan verschil zitten tussen een ban, als iemand bijvoorbeeld X-Ray gebruikt is dat zeer ernstig, als je iemand perongeluk in barnd steekt is dat minder erg dan X-Ray al (je hoort het allebei niet te doen).
  Dus dat slaat nergens op wat je zei.

  #1719

  elitekctteam ik vind het ook een leuke server ik verpeste hem omdat ik boos op jou was geworden toen jij me in de lava gooide waar ik mijn beste stuf bij had dus ik wou je terug pakken het mag dan wel minder erg zijn en ik had misschien iets anders moeten doen of helemaal niks maar ik zal wel een extra deel bouwen aan je hotel maar vergeef het me wel pls we kunnen opzich best goed met elkaar opschieten dus vergeef je het me?

  #1720
  Roelvg
  Lid

  Frachlitz001 ga je mij nu ook van jou in de lava gooien beschuldigen?
  Je wilt terug ten kosten van mij, beeje zielig.

  #1721

  euhm sorry hoor maar ik weet niet of je het weet maar dat heb je wel gedaan en dat mag volgens mij ook niet ik stond namelijk niet in pvp je vond het ook nog vrij grappig dus kan je je dan misschien voorstellen dat ik daar nogal pissig om werd
  ik sloopte je huis maar zielig nee dat vind ik vrij overdreven en ik wil nu liever geen hele ruzies gaan maken maar je moet me niet de schuld geven dat ik jou daar de schuld van gaf

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 31)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.