Een nieuwe winkelfunctie

Wereldbouw Forums Algemeen Een nieuwe winkelfunctie

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #5747
  forzo
  Bijdrager

  Beste,

  Zoals de meeste spelers al weten is de road to bouwmeester geen makkelijke challenge. Om bouwmeester te worden moet je veel uren in het spel steken, shops oprichten, de meest voordelige prijzen hebben en de meest efficiënte farms hebben.
  Wij, als nieuwe spelers kunnen niet op tegen de oudere spelers met centraal gelegen shops en lage prijzen, daarom kom ik met een idee hoe bouwmeester iets haalbaarder (niet per se makkelijker) gemaakt kan worden.

  Mijn idee is dat er een nieuwe functie aan de winkelplugin wordt toegevoegd waarmee je kunt sorteren op items die mensen inkopen (en hoeveel ze nodig hebben). Zo kunnen spelers zien wat andere spelers willen inkopen en daarvoor grinden voor punten. Ik weet dat de inkoopfunctie theoretisch al bestaat, en ook wordt gebruikt in sommige gevallen, maar het is exteem moeilijk om op elke item te zoeken en hopen dat je iemand vind die dat item inkoopt.

  Bedankt voor het lezen, ik hoop dat er iets mee gedaan wordt.

  #5748
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Het zou inderdaad wel handig zijn als je kon zien hoeveel iemand inkoopt. Sorteren op prijs zou ook wel handig zijn. Omdat er niet zoveel winkels per item zijn, denk ik dat daarnaast ook nog een knop toevoegen om per hoeveelheid te sorteren niet nodig is – dat scheelt mij weer werk.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.