ban aanvechten van griefen

Wereldbouw Forums Ban aanvechten ban aanvechten van griefen

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • Auteur
  Berichten
 • #936

  ik en mijn vriend (ik:donsmurfo hij: dirisha) zijn geband omdat wij in het begin van spelen een huisje hebben gegriefd, later toen we goede dingen hadden als full diamond armor in chests en gold enz zijn we geband, en nu willen we graag unban want we hebben al heel veel dingen en als het zo erg is voor een perm ban waarom was het dan niet eerder?

  #937

  Beste donsmurfo en dirisha,
  Ik kan jullie niet vertellen waarom de ban er exact was, maar blijkbaar dus voor griefen. De reden dat dit zo laat was is omdat wij (de mods) niet altijd tijd hebben om iets te bekijken, en soms ook omdat we dingen verder checken zodat mensen zoals jullie een eerlijke kans hebben om te bewijzen dat jullie het niet waren o.i.d..
  Bedenk vooral dat het niet gaat over hoe erg het was (een paleis of een hutje), maar dat het gaat om het feit DAT je hebt gegriefd, hetgeen stomweg niet acceptabel is.

  -Stijn (Just_me)

  #938

  maar kunnen we nog een unban krijgen of niet?

  #939
  2zqa
  Sleutelbeheerder

  Dat ga ik niet bepalen. Maar de grootste regel van de server is wel niet griefen. Als jij de eigenaar van dat huisje was verdrietig geworden omdat ie stuk was! Dat zou jij ook niet leuk gevonden hebben.

  #940

  waarom is het meteen perm? het is de eerste keer en het was in het begin we waren net op de server

  #941
  Dirisha
  Lid

  ja en t was in t begin, later kregen we pas ban dus dat is wel naaiend anders hadden we niet al die stuf ge zocht, en vraag aan jules_dd_ en kaasblokj of we echt zo bad ass zijn, ik weet greeven is hoofd regel maar dan is perm voor de eerste keer wel overdreve, een week of een waarschuwing is meer voor de 1ste keer, geef ons nog een kans we zullen nooit meer iets greeven.

  #942
  Dirisha
  Lid

  en wrm bepaal jij niet over de ban jij bent de gm. dan moet je tog bepalen want als elke mod 2 mensen van de 10 bant dan gaat de server dood op korte termijn, dus zou t een waarschuwing of lichtere ban mogen zijn (en als die gast van dat huis ze spons had ge plaatst dan hadden we t ook niet kunnen greeven dus t is ook n beetje zijn vout) perm ban is dus wel overdreeven vind je niet?, en dan moest dat eerder we hebben opsidian machine ge maakt dia armoar paarde mine enz, dat alles voor niets is tog gwn erg doe dan ban van n week ofzo, we hadden net de spullen voor een mob spawner te kopen voor een exp farm in ons huis. en we hadden stuff voor als de winkels weer open gingen, dus dan is dat heel veel tijd verspeelt… en we hebben daar ook vrienden vraag hun maar of we echt heel vout zijn we doen t echt nie meer vraag maar aan Jules_Dd_ , geef ons 1 kans we zweren dat we t niet meer doen, we hadden zo veel stuff, dat voor niets is wel erg naaiend en je kan t ook niet vergoeden op n andere server, en deze server is gwn leuk wijnig mensen , en 2 weg van de 10 das dikke 20% en zo snel joine mensen niet in een klijnen server, dus mogen we aub een kans nog als we nog 1x greeven dan MOET je ons bannen, deal? we doen t nooit meer we hebben gwn zo veel stuff dat willen we niet kwijt en de server is gezellig,

  gr. Rari-T Dirish A (Aka dirisha :O)

  #943
  Lennart
  Sleutelbeheerder

  “als elke mod 2 mensen van de 10 bant dan gaat de server dood op korte termijn”

  Nee want de meeste mensen breken onze regels niet. We hebben deze server al heel lang en het ban beleid is altijd hetzelfde geweest.

  “(en als die gast van dat huis ze spons had ge plaatst dan hadden we t ook niet kunnen greeven dus t is ook n beetje zijn vout).”

  Nee, griefen is helemaal tegen de regels. Sponzen zijn er alleen maar zodat er minder gegriefd wordt.

  Wij vinden dat griefen iets verkeerds is, niet het vergeten om je huis te beschermen.

  “perm ban is dus wel overdreeven vind je niet?, en dan moest dat eerder we hebben opsidian machine ge maakt dia armoar paarde mine enz, ”

  Jullie hebt iets van iemand kapot gemaakt, waarschijnlijk omdat jullie dat leuk vonden of omdat jullie de materialen graag wilden hebben.

  Hebzuchtige spelers of spelers die anderen voor de lol irriteren willen we niet op deze server hebben, en daarom is de ban pernament.

  #944

  kunnen we nog unban krijgen of niet?

  #945
  Lennart
  Sleutelbeheerder

  Nee

  #946

  geef mijn spullen aan Jules_Dd_ als ik nooit meer unban krijg

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.