Ban aanvechten Deurbel.

Wereldbouw Forums Ban aanvechten Ban aanvechten Deurbel.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #6319
  deurbel
  Deelnemer

  Beste Rutger,
  Als eerst heb ik net mijn excuses aangeboden aan nikki, (via dc berichtje) over mijn gedrag tegen haar. Ik ben het eens met de ban omdat mijn gedrag gewoon niet netjes was en ook niet kan. en hiervoor wil ik ook mijn excuses aanbieden aan jou. Als ik misschien toch geunband wordt ga ik mijzelf aanpassen en mij netjes gedragen en aan alle regels houden. Ik heh erover nagedacht en ben tot een voorstel gekomen, de komende 2 weken laat je mijn ban staan en daarna kom ik terug en zoals ik eerder zei ga ik me dan netjes gedragen. Als ik dit niet doe mag jij of een andere mod mij meteen perm bannen. Hopelijk aanvaard je mijn excuses en geef je mij een 2e kans.
  Met vriendelijke groet,
  Deurbel

  #6320
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Hoi,

  We hebben overlegd, en we hebben besloten dat we je geen unban gaan geven.

  Zo ongeveer elke dag sinds vorige week donderdag liep jij ons (het serverteam) en een aantal spelers steeds weer te treiteren. Je hebt zes officiële waarschuwingen gehad, en na die Hitler-actie van vandaag is het gewoon klaar. We zijn hier voor ons plezier, en we hebben er simpelweg geen zin in als iemand steeds weer test hoe ver die kan gaan.

  We hebben ook besloten dat het het komende jaar geen zin heeft om een unban aan te vragen. Gelukkig zijn er best wat servers die heel erg lijken op de onze (DutchMinecrafters, DecemCraft, Just Minecraft en SmessieCraft), dus hopelijk kun je daar terecht.

  Groeten,
  Rutger

  #6321
  deurbel
  Deelnemer

  Beste Rutger,

  Ik snap het, toch was het de bedoeling dat ik juist me gedrag helemaal ging veranderen. Maar ja als jullie bij jullie besluit blijven (wat ik ook begrijp) kan ik er helaas niet zoveel meer aandoen.

  Met vriendelijke groet,
  Deurbel.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.