Ban aanvechten

Wereldbouw Forums Ban aanvechten Ban aanvechten

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #6191
  jikkevb
  Deelnemer

  Ik wil bij deze mijn perma-ban aanvechten. Ik heb oprecht HEEEEL veel spijt. Ik zit op dit moment in een lastige periode (Mijn opa is helaas overleden aan COVID-19, en op school gaat het ook niet heel goed). Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan ItzYaNikki, Ik had nooit zo tegen haar moeten doen.
  Ook sorry naar de eigenaar van de netherite spullen die ik in de cactus heb gegooid. Als dit nodig is, ga ik mn best doen om deze zo snel mogelijk terug te krijgen

  Ik hoop dat ik een unban kan krijgen omdat ik gewoon leuk wil doen op Wereldbouw omdat het me een gezellige server lijkt

  #6192
  MrLarss
  Deelnemer

  Goedenavond.

  Aangezien ik jou niet in eerste instantie geband heb maar itzyanikki dat gedaan heeft zal zij op jouw ban gaan reageren aangezien ze weet wat er gebeurd is en ik hem alleen maar verlengd heb.

  MVG MrLarss

  #6196
  itzyanikki
  Deelnemer

  Goedenavond Jikkevb,

  Na de gebeurtenissen in de afgelopen twee dagen met jou en jouw vrienden (het uitdagen van mensen, pesten en de spullen van iemand in een cactus gooien), vind ik dat een unban nog niet terecht is. Je zou later nog een unban aanvraag kunnen doen als je gedrag is veranderd. Ik hoop dat jij snapt waarom ik dit besluit heb genomen.

  Met vriendelijke groet,

  Nikki (ItzYaNikki)

  #6324
  Tylon3T
  Deelnemer

  Eventjes wat extra informatie dat een beetje gerelateerd is hieraan:
  Er had iemand (RatNL) vandaag geprobeert een unban te forceren voor jikkevb. Dit in vorm van de server Ddossen.

  #6325
  jenseplens
  Deelnemer

  Hallo,

  ik zie dat ik ben gebanned voor een ddos aanval.
  Ik wil alleen even zeggen dat ik hier niets mee te maken had.
  Het enige dat ik heb gedaan is gereageerd op RatNL, die zei namelijk dat Jikkevb en ItsMarinus geunbanned moesten worden. Ik zei namelijk iets zoals ‘vind ik ook’ of ‘echt zo’ (ik kan het bericht niet meer zien, aangezien ik ook gebanned ben van de Discord server).
  Ik hoop dat ik een unban kan krijgen, aangezien ik niets verkeerds gedaan heb naar mijn idee.

  Mvg,
  Jens
  IGN: Magnorbis

  #6327
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Hoi Jens,

  We hebben je ban opgeheven, en ook die van Joepiez. De chatberichten zijn verloren gegaan: die zijn per ongeluk verwijderd toen je verbannen werd van Discord. Normaal importeert de Minecraftserver alle chat van Discord, dus dan zouden we daar nog een backup hebben, maar omdat die dus offline was is dat niet gebeurd.

  Hoe dan ook: we gaan ervan uit dat jij en Joepiez (en hopelijk ook jikkevb) niks met de DDoS te maken hadden. Dat jullie dus niet met het idee kwamen en dus ook niet hebben meegeholpen of aangemoedigd. We zouden wel graag hebben dat je RatNL eens streng toespreekt. DDoS is natuurlijk crimineel gedrag, en hopelijk komt hij/zij niet verder in de criminele hackerswereld terecht. Als hij van hacken houdt, dan kan hij beter een white-hat-conferentie bezoeken, dan kan hij daar mensen ontmoeten die ook van hacken houden, maar zich wel inzetten voor de goede zaak. Zo’n conferentie schijnt heel leuk te zijn, je komt allemaal mensen tegen die op je lijken.

  Groeten,
  Rutger

  #6328
  jenseplens
  Deelnemer

  Hey Rutger,

  Dankjewel voor je antwoord en voor de unban van mij en Joepiez.
  Ik zal RatNL dit bericht ook laten zien, misschien is zo’n white-hat-conferentie wel iets voor hem.

  Groetjes,
  Jens

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.